Ο Μάικλ Κέιν για το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου

Αν δε θέλετε να χωρίσετε εσείς… χωρίστε τα μπάνια σας!

Ο θρύλος του κινηματογράφου Μάικλ Κέιν μιλά για το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου.

Σύμφωνα με το γνωστό ηθοποιό, για να κρατήσει ένας γάμος δε χρειάζονται πολλά… αλλά σίγουρα δύο ξεχωριστά μπάνια!

Ο 81χρονος ηθοποιός πιστεύει, ότι ένα ζευγάρι πρέπει να διατηρεί χωριστή ζωή, σε ό,τι αφορά τις «ενασχολήσεις» του με την… τουαλέτα, από την αρχή του έγγαμου βίου.

«Η κοινή σας ζωή πρέπει να ξεκινά με δύο μπάνια. Δεν πρέπει ποτέ να μοιράζεσαι την τουαλέτα με τη σύζυγό σου» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος στο περιοδικό Esquire και εξήγησε: «Διαφορετικά καταλήγεις να έχεις μια ελάχιστη γωνία, όπου χωρά ένα ξυραφάκι και μια οδοντόβουρτσα… χωρίς και πάλι να είναι εξασφαλισμένη η… πρόσβασή σου σε αυτό».

Ο βραβευθείς ηθοποιός, που είναι παντρεμένος εδώ και 42 χρόνια με τη δεύτερη σύζυγό του συνέχισε για τα μυστικά ενός επιτυχημένου γάμου, λέγοντας ότι: «Γίνεστε ισότιμοι σύντροφοι. Εγώ και η σύζυγός μου είμαστε ισότιμοι σε όλα. Δεν υπάρχει μεταξύ μας τίποτε του τύπου “η γυναίκα που είναι παντρεμένη με ένα γνωστό ηθοποιό” ή άλλες τέτοιες χαζομάρες. Είμαστε ισότιμοι σε όλα. Η ίδια δουλεύει το ίδιο σκληρά με μένα, κι ας μη βγαίνει στη μεγάλη οθόνη. Ακόμη, έρχεται μαζί μου όπου πηγαίνω, κι αυτό γιατί αν πηγαίνεις μόνος σου αρχίζεις να αποκτάς παρέες που ο άλλος δε γνωρίζει. Κι έτσι αρχίζουν οι παράλληλες γραμμές στην κοινή σας ζωή».

«Και απ’ όσα θυμάμαι από τη γεωμετρία… οι παράλληλες γραμμές δε συναντιούνται ποτέ. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμούνται όλοι: ότι δεν πρέπει να ακολουθούν παράλληλες γραμμές. Πρέπει να κάνετε πράγματα μαζί» πρόσθεσε.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της Daily Mail, ο ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη στο περιοδικό, ότι απέκτησε τις υποκριτικές του ικανότητες παρατηρώντας πώς μιλούσαν ο ένας στον άλλον, οι επιβάτες στο μετρό του Λονδίνου. «Το μεγαλύτερο μάθημα υποκριτικής που πήρα ποτέ… ήταν στο μετρό. Παρατηρούσα τους ανθρώπους να μιλάνε μεταξύ τους».

NewsBeast.gr