ΔΕΙΤΕ την άφιξη της Αμάλ Αλαμουντίν στην Αθήνα! «Με τιμά η πρόσκλησή σας!» δήλωσε

Σε κεντρικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος διαμένει η 36χρονη δικηγόρος που ειδικεύεται σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και σύζυγος του Τζορτ Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν, η οποία έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Δευτέρας.

2167470.jpg

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στην Ελλάδα. Με τιμά η πρόσκληση και σας ευχαριστώ», ήταν η πρώτη δήλωση που έκανε στους δημοσιογράφους, με το που έφτασε έξω από το ξενοδοχείο.

Η δικηγόρος θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά και τον υπουργό Πολιτισμού Κ.Τασούλα για να συμβουλέψει την ελληνική κυβέρνηση για τις νομικές επιλογές που διαθέτει σχετικά με τη διεκδίκηση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

2167480.jpg
Ο Ρόμπερτσον, δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα και εργοδότης της Αλαμουντίν, είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να πετύχει την επιστροφή των αρχαιοτήτων των Αβοριγίνων της Τασμανίας στην Αυστραλία από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Βρετανίας.

2167482.jpg
Η Αμάλ Αλαμουντίν μεταφέρθηκε από το «Ελ. Βενιζέλος» στο ξενοδοχείο με μαύρο βαν, ενώ πλήθος κόσμου είχε στηθεί έξω από αυτό για να τη φωτογραφίσει.

2167492.jpg
Η ίδια έφτασε στο Σύνταγμα λίγο μετά τις 8 μ.μ, συνοδευόμενη από τους κ.κ Ντέιβιντ Χιλ και Πάλμερ Νόρμαν, φορώντας μπεζ παντελόνι και λευκό σακάκι. 

2167494.jpgΠηγή: Star.gr