Ελληνική ομάδα βάζει στην απομόνωση ποδοσφαιριστή λόγω Έμπολα

Ελληνική ομάδα βάζει στην απομόνωση ποδοσφαιριστή λόγω Έμπολα
Να μην προπονείται και να μην αγωνίζεται με την ομάδα για τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες ζήτησε η διοίκηση της Λαμίας από τον ποδοσφαιριστή της Τζον Καμαρά, ο οποίος κατάγεται από τη Σιέρα Λεόνε, μία από τις τρεις αφρικανικές χώρες που πλήττονται από την επιδημία του ιού Έμπολα τους τελευταίους μήνες.

Ο Καμαρά επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα από το Καμερούν, όπου αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της Σιέρα Λεόνε και, υπό το φόβο του Έμπολα, μπήκε προληπτικά σε “καραντίνα”.

Όπως δηλώνει ο ίδιος στο βρετανικό δίκτυο BBC, ο σύλλογος του ζήτησε “να μην είμαι με την ομάδα για 15 με 21 μέρες, επειδή πήγα στην Αφρική να παίξω και εξαιτίας του ιού Έμπολα. Μου ξεκαθάρισαν ότι θα πρέπει να μείνω εσώκλειστος ή να ταξιδέψω στο εξωτερικό να δω την οικογένειά μου και να μην πάω στις προπονήσεις”. Μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας συμβουλεύτηκε προηγουμένως το υπουργείο Υγείας.

Ο Καμαρά πάντως ξεκαθαρίζει πως έχει πολύ καιρό να ταξιδέψει στη Σιέρα Λεόνε, ενώ για όσο διάστημα βρέθηκε στο Καμερούν, γιατροί έπαιρναν τις θερμοκρασίες των παικτών κάθε πρωί και βράδυ. Σημειώνει μάλιστα πως δεν καταλαβαίνει την απόφαση αυτή του συλλόγου, αλλά τη σέβεται.

Ο 26χρονος Καμαρά δηλώνει τώρα ότι δεν είναι βέβαιος για το μέλλον του στη Λαμία και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει στην ελληνική ομάδα, που αγωνίζεται στη Football League.

News.gr