Παραλήρημα Μαζιώτη από τις φυλακές- Βούλτεψη: Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται

Σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα ο τρομοκράτης, Νίκος Μαζιώτης καταφέρεται με πρωτοφανείς εκφράσεις κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας,  Άδωνι Γεωργιάδη, για τον οποίο δήλωσε πως “θα πρέπει να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα, όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι, στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο, στον ομοϊδεάτη του Μπενίτο Μουσολίνι”.

Αναλυτικά η δήλωσή του: “Οι δολοφόνοι και οι δήμιοι του λαού είναι πάντα υποκριτές. Έτσι και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είναι συνεργός χιλιάδων δολοφονιών πολιτών σε μαζική κλίμακα, θανάτων από αυτοκτονίες (περίπου 4000), θανάτων από ασθένειες, από έλλειψη φαρμάκων, από πείνα και υποσιτισμό κατηγορούν εμάς για δολοφονίες.

Απόδοση Δικαιοσύνης και όχι δολοφονία θα ήταν ένας τέτοιος δολοφόνος, όπως ο Γεωργιάδης, να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο στον Μουσολίνι”.

Αυτό ήταν το δεύτερο επεισόδιο στη βεντέτα που έχει ανοίξει ανάμεσα στον αρχιτρομοκράτη, Νίκο Μαζιώτη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 o Άδωνις Γεωργιάδης είχε αναφέρει τα εξής: “Βγαίνει ο Μαζιώτης στο Indymedia και με βρίζει ότι εγώ του έκοψα το τηλέφωνο, επικαλείται τα δικαιώματά του… Προσέξτε: είναι ένας αναρχικός τρομοκράτης που θεωρεί ότι πρέπει να καταργήσει όλους τους νόμους της “φασιστικής” μας κοινωνίας, βάζει βόμβες, αλλά αν του κόψεις το τηλέφωνο διαμαρτύρεται για την καταπάτηση των δικαιωμάτων του. Ποιων δικαιωμάτων του; Αυτών που αγωνίζεται να γκρεμίσει με το αίμα και τη βία ό,τι έκανε το αστικό μας καθεστώς; Βάζει βόμβες γι’ αυτό…

Καταλαβαίνετε σε τι κράτος ζούμε; Κατηγορεί εμάς ως φασίστες, επειδή του απαγορεύσαμε να πάρει τηλέφωνο από τη φυλακή και να εξηγήσει στους συντρόφους του πώς θα συνεχίσουν τον ένοπλο αγώνα τους!”.

Αυτή η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε την παραπάνω αντίδραση του Νίκου Μαζιώτη.

Η Σοφία Βούλτεψη για το κείμενο του Μαζιώτη 

«Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται!» δήλωσε η Σοφία Βούλτεψη και κάλεσε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν την απόπειρα τρομοκράτησης του Άδωνι Γεωργιάδη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι η ευθεία απειλή κατά της ζωής του από τους τρομοκράτες δεν πρόκειται να κάμψει ούτε το φρόνημα, ούτε την κοινοβουλευτική δράση, τόσο του ίδιου, όσο και οποιουδήποτε Έλληνα βουλευτή.

«Κι ας αναλογιστούν οι πάντες τι σημαίνει για τη Δημοκρατία μας η πολιτική στοχοποίηση ‘Ελληνα βουλευτή» πρόσθεσε η κ. Βούλτεψη.