Φέρετρο στη είσοδο του ΣΚΑΪ, παραμονή του ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού

Παραμονή του ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού (βράδυ Σαββάτου προς Κυριακή 25-26 Οκτωβρίου) άνθρωποι που -κατά τον Σκαϊ-  “εξυπηρετούν σκοτεινά συμφέροντα που λυμαίνονται το χώρο του ποδοσφαίρου”, άφησαν ένα φέρετρο με κεριά έξω από την είσοδο του δημοσιογραφικού ομίλου ΣΚΑΪ. Αυτό παρά και το γεγονός ότι ο χώρος και έξω από το κτήριο του σταθμού είναι φυσικό να ελέγχεται με κάμερες ενώ υπάρχει και φύλαξη (security) στην είσοδο του κτηρίου.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του Δημοσιογραφικού Ομίλου Σκάι, (εφημερίδα, site, TV, ραδιόφωνο) επικεφαλής του οποίου είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός  κ. Γιάννης Αλαφούζος, εκτιμά ότι η ενέργεια αυτή “αποτελεί μια ακόμα ξεκάθαρη απόπειρα κατατρομοκράτησης και φίμωσης ΣΚΑΪ, που ερευνά και αποκαλύπτει τη δράση αυτών των κυκλωμάτων”.

Είναι η πολλοστή φορά (συνεχίζει το σχετικό δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση του Ομίλου)  που ο ΣΚΑΪ και οι δημοσιογράφοι του γίνονται στόχος αδίστακτων ανθρώπων, που στην προσπάθεια τους να εξυπηρετήσουν τους σκοτεινούς τους σκοπούς, δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο και τρόπο για να κατατρομοκρατήσουν κάθε ελεύθερη δημοσιογραφική φωνή, επιχειρώντας παράλληλα να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας και επηρεασμού και αυτών ακόμα των παραγόντων του αγώνα.

Όλα αυτά τα πρωτοφανή γεγονότα, αποκυήματα του νου νοσηρών εγκεφάλων με σκοτεινό παρελθόν, συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2014, απειλώντας να τινάξουν στον αέρα την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Οι πράξεις αυτές δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω τους δεν έχουν κανένα όριο και είναι αποφασισμένοι για όλα.

Ο ΣΚΑΪ και οι δημοσιογράφοι του δηλώνουν ότι δεν πτοούνται από τέτοιες άθλιες πρακτικές και ξεκαθαρίζουν ότι θα σταθούν απέναντι σε κάθε προσπάθεια φίμωσης τους, δίνοντας τη μάχη για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου”.