«Μπείτε» στον κόσμο του Χάρι Πότερ

Ένα ξενοδοχείο στο Λονδίνο θα σας μεταφέρει στο Χόγκουαρτς!

Ο Χάρι Πότερ έχει τους δικούς του φανατικούς αναγνώστες ανά τον κόσμο. Στολές για τις απόκριες, διακοσμητικά και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε δημιουργούνται για να φέρουν κάτι από τη μαγεία του.
Ένα βικτοριανό ξενοδοχείο 163 ετών, κοντά στο σταθμό Βικτώρια του Λονδίνου, υπόσχεται να μεταφέρει τους επισκέπτες του στη σχολή μαγείας του Χάρι Πότερ, στο Χόγκουαρτς.

Τα δωμάτιά του είναι όλα εμπνευσμένα από το ομώνυμο παραμύθι του Χάρι Πότερ με τα κρεβάτια με ουρανό, πέτρινους νεροχύτες, μπουκάλια αντίκες, μπουκαλάκια με «δηλητήριο», βιβλία με ξόρκια και vintage καζάνια να συνθέτουν το μαγικό σκηνικό των θεματικών δωματίων, «Wizard Chambers», του ξενοδοχείου Georgian House.

Εκτός όμως από την εσωτερική διακόσμηση των δωματίων, το ξενοδοχείο προσφέρει όλο το πακέτο Χάρι Πότερ, μεταφέροντας τους επισκέπτες του σε κάθε πτυχή του παραμυθένιου κόσμου του, με βόλτες στο Λονδίνο, αλλά και στα στούντιο που γυρίστηκαν οι ταινίες.
Για όσους ενδιαφέρονται η τιμή ανέρχεται στα 224 ευρώ ανά ημέρα, ενώ με την ξενάγηση και το μαγικό πρωινό φτάνει στα 460.

Χάρι Πότερ2Χάρι Πότερ3Χάρι Πότερ4Χάρι Πότερ

Fortunegreece.com

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε