Ο Τομ Κρουζ πουλάει το σπίτι του 46 εκατ. ευρώ

Ο Τομ Κρουζ αποφάσισε να αποχωριστεί το 298 στρεμμάτων σπίτι που αγόρασε κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Νικόλ Κίντμαν στο Κολοράντο.

Το σπίτι αυτό αποτελεί μια ονειρεμένη κατοικία την οποία ο Τομ Κρουζ απέκτησε πριν από περίπου 20 χρόνια. Το απόμερο ξύλινο σπίτι, περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, γυμναστήριο και πολλά τζάκια για να το κρατούν ζεστό.

Διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη και παιδικό δωμάτιο, ενώ στην έκταση υπάρχει και ένα πέτρινο σπίτι για τους ξκαλεσμένους 1.600 τετραγωνικών, με τρεις κρεβατοκάμαρες και τρία μπάνια.

Ο ίδιος ο Κρουζ το κατασκεύασε και κατά την διάρκεια της εικοσαετίας αυτής που μεσολάβησε, τεράστια καταπράσινα δέντρα το έχουν περικυκλώσει. Πέρα από τα δύο σπίτια, η έκταση είναι τόσο μεγάλη, που φιλοξενεί γήπεδα για μπάσκετ, τένις, ακόμα και… παγοδρόμιο.

Μετά τον χωρισμό του από την Κέιτι Χολμς, το σπίτι έχει ερημώσει καθώς κανείς από τους δύο δεν το επισκέπτεται. Η Κέτιτι Χολμς και η δεκάχρονη Σούρι ζουν πλεόν στο Λος Άντζελες και ο Τομ Κρουζ μετακόμισε για να είναι κοντά τους. Το εξoχικό σπανίως παίρνει ζωή κι έτσι ο Κρουζ κλείνει το κεφάλαιο αυτό και αποφασίζει να το πουλήσει.

Πάντως το υπέροχο αυτό σπίτι τα αξίζει τα λεφτά του. Ανάμεσα στα βουνά, το πράσινο και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, πρόκειται για το απόλυτο ησυχαστήριο.

UNGARY-INTERNET-TAX_b2 image image (1)

Πηγή: KOOLnews