Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ στο Χίλτον σήμερα, από την Καλλιπάτειρα

Χριστουγεννίατικο Μπαζάρ στο ξενοδοχείο  Athens Hilton (Βασ. Σοφίας 46) διοργανώνει για σήμερα Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ.

Στο Μπαζάρ θα διατίθενται είδη από επώνυμα καταστήματα σε προσιτές τιμές ενώ θα προσφερθεί κοκτέιλ από 12.30 έως 15:30.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του Σωματείου, πρόεδρος του οποίου είναι η Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι, Κατερίνα Παναγοπούλου.kallipateira logoconv site

1403706588_1Πρόσφατα από τη θεσσαλονίκη η κυρία Παναγοπούλου εξήγγειλε μία σημαντική πρωτοβουλία συστάσεως συνεργαζόμενων κοινωνικών φορέων και ενεργών πολιτών, που θα εκδηλωθεί μελλοντικά, σε εθνικό επίπεδο και θα αφορά συνεδριακές συναντήσεις για τη δημιουργία ενός κοινού πλαισίου δράσης.

Σκοπός του εγχειρήματος, όπως τόνισε η κυρία Παναγοπούλου, σε δηλώσεις της στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα 10 χρόνια λειτουργίας  του Grand Hotel Palace, στη Θεσσαλονίκη, είναι “η ανάγκη δραστηριοποίησης των κοινωνικών δυνάμεων της χώρας, ώστε, να προστατευθεί κάθε πολύτιμος φορέας προσφοράς, σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία”.

Το Χριαστουγεννίατικο Μπαζάρ θα ανοίξει τις πόρτες του στις 10.30 το πρωϊ σήμερα Τετάρτη και θα λειτουργεί μέχρι και τις 20:30 το βράδυ, στο Χίλτον.