Άγριος καβγάς Γκλέτσου με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν μέσα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων!

Ο επικεφαλής του κόμματος “Τελεία”, Απόστολος Γκλέτσος, έκανε επίσκεψη στην Κέρκυρα, στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και είχε συνάντηση με την αντιπεριφεριάρχη Νικολέτα Πανδή αλλά και τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου, Χρήστο Μωραϊτη που προέρχονται από το ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν κάποια στιγμή, ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα,
και είπε μεταξύ άλλων ότι “Στον Αλέξη ούτε ψήφο ανοχής. Με άλλο πρωθυπουργό θα έλεγα ναι στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος του 15μελούς να πάει στο 15μελές…”

Κάπου εκεί, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου του απάντησε ότι είναι προσβλητικός.
Μετά, τα πνεύματα “άναψαν” για τα καλά…

Δείτε το βίντεο που έχει αναρτηθεί στο site της “Τελείας”. Ο καβγάς αρχίζει μετά το 11ο λεπτά:

Η δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου

“Ντρέπομαι πραγματικά για τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος, επειδή είπα την άποψη μου, που θα τη λέω και θα την ξαναλέω «ότι ο κ. Τσίπρας κάνει μόνο για μέλος δεκαπενταμελούς» και όχι για πρωθυπουργός, μας φέρθηκε με το χειρότερο τρόπο σαν τους τελευταίους αλήτες του δρόμου. Έτσι θέλει να Κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Έτσι; Χωρίς Δημοκρατία; Ο κύριος αυτός είναι Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, είμαι Δήμαρχος και αρχηγός κόμματος και για την άποψή μου, που δεν την κρύβω η συμπεριφορά του ήταν η χειρότερη. Επίσης η Αντιπεριφερειάρχης τον επιβράβευε για τη συμπεριφορά του”.

Πηγή: teleia.com-newsIt.gr