Στοχασμοί: Ευχές‏

NomikosΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ

 Συγγραφέας
Για την ΡΗΡ
Μπορείς αν θες να σκύψεις, αλλά μπορείς και το ανάστημά σου να το ορθώσεις. Εύχομαι να επιλέξεις το δεύτερο!
Μπορείς αν θες να αποφασίσεις πως όλα τελείωσαν, αλλά μπορείς και να βροντοφωνάξεις πως ΟΧΙ, δεν γεννήθηκες για να έχεις ένα τέτοιο τέλος. Εύχομαι να το φωνάξεις!
Μπορείς να κάτσεις σε μια γωνιά και να κλαίς ώρες ατελείωτες παρακαλώντας το μαρτύριο να τελειώσει, αλλά μπορείς και να κοιτάξεις στα μάτια το θεριό πετώντας του στα μούτρα του τα γέλια σου. Εύχομαι, τα γέλιασου να είναι αυτά που θα τρομάξουν τελικά το θεριό!
Μπορείς αν θες να κλειδωθείς στον εαυτό σου, αλλά μπορείς και την αγάπη σου να απελευθερώσεις και να ανακαλύψεις τους νέους ουρανούς στους οποίους μπορεί να σε οδηγήσει. Σου εύχομαι ολόψυχα με την αγάπη σου να βαδίζεις για οδηγό!
Είσαι προσκυνητής! Σε μια διαδρομή που τη γνωρίζεις μόνο εσύ! Σε μία διαδρομή που κάθε μέρα τη χαράζεις από την αρχή!
Ο τόπος του προσκυνήματός σου είναι οι επιλογές που αποφασίζεις και κάνεις! Τόπος ιερός, προσωπικός, υπεύθυνος, και τόσο μα τόσο μεγαλειώδης!
Σε χαιρετώ προσκυνητή, ταπεινά παρακολουθώ τη διαδρομή σου. Είμαι κάπου κοντά σου, διαβαίνοντας το δρόμο το δικό μου. Πάω για το προσκύνημα της επιλογής μου. Να σου δώσω την ευχή της ανθρωπότητας για να σε συντροφεύει:
Με ειρήνη να πορεύεσαι στη διαδρομή σου!