Σαμαράς: Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ανάπτυξη και τους αγρότες

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ανάπτυξη», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, από το χωριό Ματαράγκα της Καρδίτσας, όπου επισκέφθηκε πρότυπη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας γκότζι μπέρι.

Ο κ. Σαμαράς ξεναγήθηκε και συνομίλησε με τους νέους παραγωγούς που έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μία πρότυπη μονάδα επεξεργασίας που έχει κυρίως εξαγωγικό χαρακτήρα.

«Με 20 δισ. ευρώ εξασφαλισμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι αγρότες μας έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν καινούργια όνειρα. Αυτή την προοπτική του καινούργιου κανείς δεν έχει δικαίωμα να την γκρεμίσει. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με τις επιδοτήσεις τού έλληνα αγρότη, με τις εξαγωγές των προϊόντων του. Αυτή είναι η Ελλάδα του αύριο, αυτή την Ελλάδα χτίζουμε», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε πρότυπο κέντρο ελέγχου ποιότητας αγροτικών προϊόντων και ακολούθως έκανε βόλτα στην κεντρική πλατεία του χωριού Σοφάδες Καρδίτσας.

Το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας.

Μιλώντας χθες Παρασκευή στην κοπή της πίτας της ΝΔ, ο κ. Σαμαράς απέκλεισε κάθε πιθανότητα για προεκλογικό ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι δεν μιλά με «υβριστές» και δεν πρόκειται ποτέ να νομιμοποιήσει την «πολιτική αθλιότητα».

Εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ θα ανατραπεί και η ΝΔ θα κερδίσει τη μάχη των εκλογών.

Περιοδείες με αφετηρία την Πελοπόννησο αρχίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Αύριο Κυριακή θα μιλήσει σε Τρίπολη και Καλαμάτα.

Πηγή:skai.gr