“Ναι μεν αλλά….” από Θεανώ Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τρομοκρατική επίθεση

Άγριος καυγάς ανάμεσα στον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου, ξέσπασε με αφορμή την επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι δυο τους ήταν καλεσμένοι στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 όταν ο Γιώργος Παπαδάκης μετέδωσε την είδηση της εμπρηστικής επίθεσης στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη στο κέντρο της Αθήνας.
Ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στη Β’ Αθηνών κάλεσε την συνάδελφό του από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει την επίθεση. “Δεν είναι πολιτική απάντηση τα γκαζάκια. Είναι προφανές και ο Άδωνις έχει προκαλέσει εξαιρετικά τον ελληνικό λαό” ήταν η απάντηση της κας Φωτίου που… άναψε τα αίματα!
“Όταν καταδικάζετε, να καταδικάζετε. Δεν υπάρχει καταδίκη με μέτρο. Κλείνετε τα μάτια στα γκαζάκια και σε άλλους (…) Αυτό είναι απαράδεκτο” αντέδρασε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο υπουργός Ναυτιλίας επιτέθηκε στην κα Φωτίου και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. “Απαράδεκτο, όταν ένας πολιτικός δέχεται επίθεση, η κα Φωτίου να λέει ότι ο πολιτικός έχει προκαλέσει. Δεν υπάρχει καταδίκη με “αλλά”.
Σχόλιο, πάντα μέσω twitter για όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης: “Η Φωτιου του ούτε λίγο ούτε πολύ μας ειπε οτι σε όποιον δεν αρέσουν οι απόψεις του @AdonisGeorgiadi μπορεί να βάζει γκαζάκια. Αίσχος”.
Ο δε Άδωνις Γεωργιάδης ευχαρίστησε τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για την υποστήριξη: “Ο @MVarvitsiotis το πρωί στο @PrwinoANT1 με υπερασπίσθηκε έναντι της κας Φωτίου καλύτερα απ´ότι θα το έκανα εγώ για μένα. Μίλτο σ´ευχαριστώ!”.

Η ΕΠΙΘΕΣΗ

Μέσα στη νύχτα έδρασαν οι άγνωστοι που κατάφεραν να φτάσουν ανενόχλητοι ως την πόρτα του γραφείου του Α. Γεωργίαδη στο στην καρδιά της Αθήνας

Οι δράστες τοποθέτησαν δύο γκαζάκια στην είσοδο του γραφείου του Α. Γεωργιάδη που βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ακαδημίας.

Από τα δύο γκαζάκια τελικά εξερράγη μόνο το ένα με αποτέλεσμα να προκληθούν μόνο μικρές ζημιές στον τοίχο του διαδρόμου. Εκείνη την ώρα στο γραφείο δεν υπήρχε κανείς και έτσι δεν υπήρξε ούτε τραυματισμός.