Νέα γκέλα του ΠΑΟΚ- Οι άλλοι αγώνες

Νέα γκέλα που τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από το… όνειρο του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος γνώρισε βαριά ήττα από τον ΟΦΗ (ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 3-1) στο Ηράκλειο και σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού στις 19:30 θα μείνει στο -8 από την κορυφή.

Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί εύκολα, ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε δύσκολα τον Πλατανιά (Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς 1-0), ενώ ο ΠΑΣ διέλυσε τη Βέροια στα Γιάννενα (ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια 4-1). Η Ξάνθη έμεινε ισόπαλη με τον Πανιώνιο (Ξάνθη – Πανιώνιος 1-1)στα Πηγάδια.

Νωρίτερα, ο Παναιτωλικός συνέτριψε τον Εργοτέλη (Παναιτωλικός – Εργοτέλης 4-0) και συνεχίζει να… βλέπει Ευρώπη, ενώ χωρίς γκολ έληξε το ματς στην Κέρκυρα (Κέρκυρα – Λεβαδειακός 0-0)

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Ο Άγγελος Αναστασιάδης υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ταπεινωτική ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ! Ο κόουτς ενημέρωσε για την απόφαση που έλαβε στο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα. Πάντως, η διοίκηση της ομάδας τονίζει ότι δεν θα ενημερώσει άμεσα αν θα αποδεχθεί την παραίτηση του προπονητή της.

«Αφήσαμε και πέρασε ένα ημίχρονο χωρίς σουτ. Είναι ντροπή για όλους μας. Την ευθύνη τη φέρω εγώ. Είπα στους παίκτες από το ημίχρονο ότι δεν έχω καμία δουλειά και καμία σχέση με αυτό που βλέπω και ότι θα υποβάλω την παραίτηση μου. Με την λήξη ενημέρωσα πρώτα τους παίκτες μου και στη συνέχεια τον κ. Αγγελίδη που είναι εδώ… Είμαι υποχρεωμένος με την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ να το κάνω. Δεν με εκφράζει αυτή η εικόνα που δείχνει η ομάδα. Είμαι ο τελευταίος που θα κάνει κακό σε αυτή την ομάδα. Και γι’ αυτό πήρα αυτή την απόφαση. Αν η διοίκηση πει πως πρέπει να φύγω, θα φύγω. Αν με θέλει εδώ, θα μείνω για όσο με θέλει. Εγώ δεν φεύγω ποτέ. Απλώς κάνω πιο εύκολο το έργο όλων», είπε ο Αγγελος Αναστασιάδης.
“Δεν θα μάθετε σήμερα αν γίνεται ή όχι αποδεκτή η παραίτηση του Άγγελου Αναστασιάδη” απάντησαν από την πλευρά της διοίκησης, ενώ ενημερώθηκε ο Ιβάν Σαββίδης για τα τεκταινόμενα.  Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ενημέρωσε ότι δεν θα ληφθεί καμία απόφαση για το μέλλον του προπονητή εν θερμώ!
Στο μεταξύ, ο Σ.Φ. Νεάπολης κι η “Θύρα 4” αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης προχώρησσαν σε ειρηνική διαμαρτυρία αντιδρώντας έτσι για την κακή αγωνιστική παρουσία της ομάδας τους.