Οι Έλληνες της Βιέννης δεν …ξέχασαν τον κ. Τσίπρα και τον υποδέχθηκαν θερμά μέσα στο χιόνι!

Μπορεί ο Έλληνας Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας να μην βρήκε ούτε μία αράδα να πει στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησής του για τους Απόδημους Έλληνες και τους Ομογενείς (ωσάν να μην αποτελούν μέρος του ελληνικού λαού ή ωσάν να μην έχουν στη γενέτειρα προβλήματα και θέματα προς επίλυση) ωστόσο οι Ομογενείς δεν τον ξέχασαν και έδωσαν επιβλητικό παρών στην χιονισμένη Βιέννη όπου τον  υποδέχθηκαν στην πλατεία, μπροστά στο Μέγαρο της Καγκελαρίας, με έντονες επευφημίες! Πολλές δεκάδες Ελλήνων και Αυστριακών, αψήφισαν την κακοκαιρία, φωνάζοντας ενθουσιώδη συνθήματα και φέροντας πλακάτ στα οποία –μεταξύ άλλων- ζητείται η διαγραφή χρέους στην Ελλάδα.

Τους συγκεντρωμένους χαιρέτισε ο κ. Τσίπρας εκφράζοντας προς αυτούς τις ευχαριστίες του…

View image on Twitter

Στη Βιέννη, η συγκέντρωση αλληλεγγύης στον ελληνικό λαό μας δίνει δύναμη.Σε λίγο δηλώσεις με τον κ. Φαίμαν.

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, και καθώς η Βιέννη έχει βυθιστεί από το πρωί στο χιόνι, αλλά και της χιονοθύελλας που επικρατούσε στο αεροδρόμιο, είχε υπάρξει καθυστέρηση στη προσγείωση του αεροσκάφους του πρωθυπουργού.

Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκε ο Καγκελάριος Βέρνερ Φάιμαν, παρουσία μεγάλου αριθμού εκπροσώπων του διεθνούς Τύπου και δεκάδων τηλεοπτικών συνεργείων, τα οποία βρίσκονται στο Μέγαρο της Καγκελαρίας, υπογραμμίζοντας το τεράστιο ενδιαφέρον των διεθνών μέσων ενημέρωσης για τις συνομιλίες αυτές.