Πυροβόλησαν με Καραμπίνα Αστυνομικό στο Ζεφύρι

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση της αστυνομίας στο Ζεφύρι, όπου νωρίτερα το απόγευμα ένας αστυνομικός είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο, όταν ο ένας εκ των δύο δραστών είχε πυροβολήσει με κυνηγετική καραμπίνα από το μπαλκόνι σπιτιού!

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση των αστυνομικών αρχών στο Μενίδι, που είχε εξελιχθεί σε θρίλερ, μετά τον τραυματισμό ενός αστυνομικού στο πρόσωπο, το απόγευμα της Τρίτης. Ένας πατέρας και ο γιος του, 45 και 19 ετών αντίστοιχα, ήταν οι πρωταγωνιστές της απίθανης αυτής ιστορίας. Πλέον και οι δύο έχουν συλληφθεί, με τον δεύτερο, που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι από το οποίο “έπεσαν” οι πυροβολισμοί, να μεταφέρεται ήδη σε αστυνομικό τμήμα.

Την ίδια ώρα, ο αδερφός του 19χρονου ισχυρίζεται ότι επειδή είχαν προηγηθεί “φασαρίες” με κάποιους Ρομά από τα Μέγαρα, νόμισε ότι δεχόταν επίθεση και γι’ αυτό τον λόγο άνοιξε πυρ!

Στο σπίτι στο Ζεφύρι είχαν ταμπουρωθεί τόσο ο ένας γιος όσο και ο πατέρας του. Ο γιος προσπάθησε να διαφύγει και συνελήφθη, ενώ ο πατέρας του ήταν κρυμμένος στο υπόγειο και συνελήφθη κατά την επιχείρηση.

Περισσότερα από 100 άνδρες της αστυνομίας συνέδραμαν στην επιχείρηση η οποία κράτησε δυο ολόκληρες ώρες!

Αυτό που ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί, είναι το ποιος από τους δύο αδερφούς είναι αυτός που πυροβόλησε.Ο άτυχος αστυνομικός τραυματίστηκε από τον δράστη που τον πυροβόλησε με καραμπίνα, από την βεράντα ενός σπιτιού!

Οι αστυνομικοί εκείνη την ώρα έκαναν έναν τυπικό έλεγχο σε οδηγό διερχόμενου οχήματος, στην οδό Φιλιππιάδος στο Ζεφύρι.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η ζωή του δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του και διατηρώντας επικοινωνία με τους τραυματιοφορείς.

Την ίδια ώρα, μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη που πυροβόλησε.

Στο σημείο μετέβησαν άνδρες των ΕΚΑΜ και διαπραγματευτές όταν πατέρας και γιος “ταμπουρώθηκαν” μέσα στο σπίτι. Όταν αποφασίστηκε να μπουν οι άνδρες των ΕΚΑΜ στο σπίτι, ο άνδρας που κρυβόταν πέταξε την καραμπίνα και προσπάθησε να κρυφτεί, ωστόσο έπεσε τελικά στα χέρια των ανδρών της αστυνομίας και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα, με τον πατέρα του επίσης να συλλαμβάνεται, όπως προαναφέραμε.

πηγή:NewsIt.gr