«Μύρισε Κρήτη» στην καρδιά του Λονδίνου

Στα γαλανόλευκα ντύθηκε το Σαββατοκύριακο το αίθριο του Westfield London, του μεγαλύτερου αστικού εμπορικού καταστήματος της Ευρώπης, όπου φιλοξενήθηκε ένα θεματικό πάρκο προβολής των τουριστικών προορισμών της Κρήτης.

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο της διαρκούς εκστρατείας προβολής του νησιού σε πολλές χώρες του εξωτερικού, αποφασίσθηκε η δράση να πραγματοποιηθεί σε ένα από τα πολυσύχναστα σημεία της βρετανικής πρωτεύουσας, σε μια από τις σημαντικότερες παραδοσιακές αγορές, σε μια περίοδο κατάλληλη για την ενημέρωση του τουριστικού κοινού και την ενίσχυση των τελικών κρατήσεων.

Περισσότεροι από 200.000 διερχόμενοι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το θεματικό πρωτοποριακό κρητικό περίπτερο και να πραγματοποιήσουν ένα εικονικό ταξίδι στις ομορφιές ενός από τους δημοφιλέστερους προορισμούς διακοπών των Βρετανών -και όχι μόνο- τουριστών.

To κρητικό θεματικό πάρκο, έκτασης περίπου 200 τετραγωνικών μέτρων, προέβαλλε μέσα από ειδικές προβολές αλλά και διαδραστικά παιχνίδια την πληθώρα των επιλογών που προσφέρει το τουριστικό προϊόν της Κρήτης, προσκαλώντας τους συμμετέχοντες να αποδράσουν εικονικά από το βροχερό Λονδίνο και να αρχίσουν να ονειρεύονται τις ιδανικές φετινές διακοπές τους, στην κυριολεξία με όλες τους τις αισθήσεις.

Τους φίλους της Κρήτης υποδέχονταν στην είσοδο του πάρκου φιλόξενοι Κρητικοί, οι οποίοι τους ενημέρωναν για τις επιλογές που προσφέρει το νησί, την ποικιλία και τις ιδιαιτερότητες των διαφόρων περιοχών, την ευρεία προσφορά δραστηριοτήτων για όλα τα γούστα αλλά και των πολυτελών καταλυμάτων σε όλους τους νομούς.