Μια 25χρονη με όραμα στο τιμόνι του Θεσσαλικού Συλλόγου της Κολωνίας!

Τέσσερις γυναίκες Πρόεδροι σε Θεσσαλικούς Συλλόγους στην Ευρώπη!

Σήμερα 8 Μαρτίου 2015, ημέρα της γιορτής της γυναίκας, διεξήχθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου στον Θεσσαλικό Σύλλογο Κολωνίας.

OTSE_2015_KoloniaNeoDS

Στη φωτογραφία από αριστερά: κ. Μαρία Δημητρίου (Ταμίας), η κ. Αναστασία Δημητρίου (Γραμματέας), η κ. Ευθυμία Αντωνίου (Πρόεδρος), η κ. Φανή Στεργίου (Α´ Αντιπρόεδρος) και ο κ. Δημήτριος Τσίκαρης (Β´ Αντιπρόεδρος).

Νέα Πρόεδρος αναδείχτηκε η κ. Ευθυμία Αντωνίου που είναι μόλις 25 ετών. Η κ. Αντωνίου κατάγεται από την Καλαμπάκα Τρικάλων και γεννήθηκε στην Κολωνία το 1990. Είναι ενεργό μέλος στο Σύλλογο Κολωνίας από το 2011. Από το 2012 εργάζεται ως Γραμματέας στο Θεσσαλικό Σύλλογο Κολωνίας και το 2014 εκλέχτηκε επίσης και Υπεύθυνη Νεολαίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης.

Πρόκειται για ένα νέο κορίτσι με φρέσκες ιδέες, ανθρώπινο, προσιτό και πρόσχαρο. Η ευγένειά της και η ηρεμία της συμπληρώνουν το δυναμικό της χαρακτήρα και σίγουρα αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο για κάθε Θεσσαλή αλλά και για κάθε Ελληνίδα. Όνειρό της και στοίχημα φιλόδοξο αποτελεί τόσο η διάδοση και η προώθηση των παραδόσεων του τόπου μας όσο και η συσπείρωση για μια ισχυρή θεσσαλική νεολαία και όχι μόνο! Υπόσχεται ότι θα δουλέψει σκληρά για να συνεχίσει το έργο των προκατόχων της προσθέτοντας και η ίδια το δικό της λιθαράκι σ΄αυτό που ονομάζεται Θεσσαλική Ομοσπονδία.

Στο νέο Δ.Σ. του Θεσσαλικού Συλλόγου Κολωνίας εκλέχτηκαν επίσης η κ. Φανή Στεργίου (Α´  Αντιπρόεδρος), ο κ. Δημήτριος Τσίκαρης (Β´ Αντιπρόεδρος), η κ. Αναστασία Δημητρίου (Γραμματέας) και η κ. Μαρία Δημητρίου (Ταμίας).

H Ομοσπονδία θέλοντας επίσης να τιμήσει την Ελληνίδα γυναίκα μετανάστρια και να αναγνωρίσει το ρόλο της στην εποχή μας ως γυναίκα, μάνα, σύζυγο, εργαζόμενη, άνεργη, επιχειρηματία, επιστήμονα, αλλά και την αξιόλογη συνεισφορά της απόδημης Ελληνίδας στις ομογενειακές οργανώσεις, στις τοπικές κοινωνίες, εδώ στην δεύτερη πατρίδα συγχαίρει συνάμα όλες τις Θεσσαλές που βρίσκονται σήμερα στη θέση της Προέδρου σε κάθε Θεσσαλικό Σύλλογο: Πρόκειται για την κ. Φανή Στεργίου από Κολωνία (την οποία διαδέχεται σήμερα η κ. Ευθυμία Αντωνίου), την κ. Θάνου Ελευθερία από Μπίλεφελντ, την κ. Λασπά Βασιλική από Σβάινφουρτ και την κ. Μιχαλέ Σοφία από Ντίσελντορφ.