ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-1 – Οριστική διακοπή στο ματς, τραυματίστηκε αστυνομικός

 

590_ece6b6f790d84b85bc31201c6c56829a

Ο διαιτητής έχει διακόψει το ματς.

 

Ο Φράνκο Χάρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από κεφαλιά – πάσα του Φορτούνη…

 

Μπήκαν στο γήπεδο οπαδοί της ΑΕΚ

 

Τρέχοντας φεύγουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια! 

 

 89´ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! 0-1

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ

Διεκόπη το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο, μετά από εισβολή οπαδών στο 89′, όταν οι “ερυθρόλευκοι” πέτυχαν το μοναδικό μέχρι στιγμής τέρμα της αναμέτρησης.

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι από πλευράς θεάματος, με πολλά λάθη και χωρίς ρυθμό, οι “κιτρινόμαυροι” θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει στο 55′ με τον Μάνταλο, που δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρομπέρτο στο τετ α τετ, ενώ και πάλι ο Μάνταλος στο 58′ με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Όμως η μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού ήταν για τον Ολυμπιακό στο 76′, όταν ο Ντοσεβί βρέθηκε μετά από παράλληλη μπαλιά του Τσόρι μόνος του προ κενής εστίας, όμως… κατάφερε να στείλει την μπάλα στο δοκάρι του Ανέστη, με το 0-0 να παραμένει.

Προς το τέλος του αγώνα, και μετά τη χαμένη ευκαιρία του Ντοσεβί, οι “ερυθρόλευκοι” αύξησαν την πίεση προς την εστία της ΑΕΚ, ψάχνοντας το γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση, και τελικά τα κατάφεραν στο 89′, όταν ο Αφελάι έκανε τη σέντρα, ο Φορτούνης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Χάρα και ο Αργεντινός με το στήθος την έστειλε στα δίχτυα, “κλέβοντας” την πρόκριση από την ΑΕΚ.

Μετά το γκολ σημειώθηκε εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Καλογερόπουλος να διακόψει οριστικά  το παιχνίδί.