H γνωστή Χειρουργός κ Δέσποινα Μυλωνάκη στην τηλεόραση του Αχελώου

Την γνωστή χειρουργό κ Δέσποινα Μυλωνάκη έχει προσκεκλημμένη στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες την Παρασκεη 20 Μαρτίου στις 22.15 ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.

Η κ Μυλωνάκη μιλάει για το πώς επέλεξε την Ιατρική, για τις σπουδές της και τους καθηγητές της, για την επιλογή της στην χειρουργική, πόσο εύκολο είναι για μια Γυναίκα να διαλέξει την χειρουργική,αν η γυναίκα θεωρείται πιο ιδανική για την φροντίδα του ασθενή, τι προβλήματα αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της εκπαιδευσής της, αν αντιμετώπισε προβλήματα επαγγελματικής αποκατάστασης?

Πότε ξεκίνησε η Λαμπαροσκοπική επέμβαση?πόσο βοηθάει τον ασθενή και τον γιατρό? Και που χρησιμοποιείται, για την Ρομποτική Ιατρική και τα πλεονεκτήματα, για τις διαφορές Λαμπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής? Πότε πραγματοποιήθηκε η πρώτη τηλεχειρουργική επέμβαση παγκοσμίως και τα αποτελέσματα? Αν μπορεί το ρομπότ να αποκαταστήσει τον χειρουργό?ποιές προληπτικές εξετάσεις πρέπεο να γίνονται και πότε? An o ΕΟΠΥ επιτρέπει τις προληπτικές εξετάσεις? Τι συμβουλεύει μια κοπέλα που θέλει να σπουδάσει Ιατρική και να γίνει Χειρουργός και άλλα πολλά. Διαδυκτιακά www.acheloostv.gr