ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Η βαλίτσα του κ. Τσίπρα και τα “ράμματα” του κ. Μητρόπουλου!

Η αποκάλυψη της δραματικής επιστολής Τσίπρα προς Μέρκελ, Ολαντ και Γιούγκερ,  ότι η χώρα δεν έχει χρήματα για να καλύψει τις υποχρεώσεις της προς τους ξένους δανειστές και να πληρώσει και  μισθούς του Δημοσίου και συντάξεις εκπλήσσει μόνον ως προς ένα σημείο: Την ακραία κατάσταση στην οποία περιήγαγε την Ελλάδα ο κ. Τσίπρας στο λίγο χρονικό διάστημα που κυβερνάει!

Αυτό διότι η πολυδιαφημισμένη  “διαπραγμάτευση” του ΣΥΡΙΖΑ έγινε αυτοσκοπός προβολής και επιβολής ενός δυναμικού προφίλ του νέου Πρωθυπουργού, δίχως, όμως, να πληρούνται οι προς τούτο προϋποθέσεις…

Έγινε δε και εφαλτήριο (πολύ φοβούμαστε) ισχυρότερων ακόμη πιέσεων από τους δανειστές καθώς αποκαλύπτει ένα αδιέξοδο μπροστά στο οποίο  όμως, ούτε η Μέρκελ, ούτε ο Ολάντ ούτε ο Γιούνκερ  δέχθηκαν να παράσχουν έκτακτη χρηματοδότηση!

Αντίθετα, απαίτησαν “λίστα κοστολογημένων μέτρων και μεταρρυθμίσεων” με τις οποίες φόρτωσε τις βαλίτσες του ο κ. Τσίπρας και σπεύδει προς το το Βερολίνο.

***
Α, ναι, σας μίλησα στον τίτλο για ράμματα… Έχει ο Αλέξης Μητρόπουλος για τη γούνα του Κατρούγκαλου ων ουκ έστι αριθμός!!!
Απολαύστε τα…

 ”Η διαδρομή του, η εντιμότητά του, είναι ο κορυφαίος των συνταγματολόγων, τον ψήφισε η μισή Ελλάδα για Ευρωβουλευτή, θεωρώ ότι παρά το ότι εκ μέρους του υπήρξαν ατοπήματα, ατελείς, λανθασμένοι χειρισμοί, αυτό που συμβαίνει τώρα και τα πρωτοσέλιδα των γερμανικών εφημερίδων ότι διεφθαρμένος υπουργός προσέλαβε υπαλλήλους έναντι προμήθειας είναι, τι να πω. Εδώ βέβαια υπάρχει και θέμα ασυμβιβάστου των πολιτικών προσώπων”…

Που και να ήθελες να τον …κάψεις Αλέξη!..