Ο Κατρούγκαλος προσπαθεί να εμπλέξει και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Άγριος καυγάς ξέσπασε στο Twitter ανάμεσα στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γ. Κατρούγκαλο και στον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Γ. Μουρούτη και αιτία ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλος.

Όπως έγραψε νωρίτερα το star.gr, ο κ. Κατρούγκαλος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 δήλωσε απαντώντας στον Α. Γεωργιάδη ότι «και ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν καθηγητής Δημοσίου Δικαίου και διατηρούσε δικηγορικό γραφείο όταν ανέλαβε ακριβώς το δικό μου υπουργείο».

«Είναι πολύ επικίνδυνο το παιχνίδι του Γιώργου Κατρούγκαλου με τους θεσμούς. Για να απεγκλωβιστεί έμπλεξε και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που τον άδειασε», έσπευσε να σχολιάσει μέσω Twitter, o Γ. Μουρούτης και ξεκίνησε τρικούβερτος καυγάς.

kavgas.jpg

«Σέβομαι απολύτως το θεσμό και στον υπερθετικό βαθμό τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν παίζω εγώ παιχνίδια, άλλοι (παίζουν) και βρώμικα», απάντησε επίσης μέσω Twitter ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και το νέο… τιτίβισμα του κ. Μουρούτη δεν άργησε να έρθει:

«Προφανώς κάποιος άλλος, συνονόματός σας, αναφέρθηκε στον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Συγγνώμη, νόμιζα ότι είστε εσείς».

Πάντως νωρίτερα κύκλοι του κ. Παυλόπουλου άδειασαν τον κ. Κατρούγκαλο δηλώνοντας ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ως υπουργός Εσωτερικών από 2004 έως 2009, τελούσε σε αναστολή άσκησης του δικηγορικού του λειτουργήματος, λόγω ασυμβιβάστου μετά την αναθεώρηση του Συντάγματος το 2001».

star.gr