Μόνο το DNA του Βαγγέλη Γιακουμάκη βρέθηκε στο μαχαίρι – Τι δείχνει το πόρισμα της ΕΛΑΣ

Θρίλερ μέχρι τέλους στην υπόθεση της εξαφάνισης και του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκαν τα αποτελέσματα από τις αναλύσεις στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ του μαχαιριού που βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του νεαρού φοιτητή, αλλά και των ρούχων που φορούσε.

Πηγές αναφέρουν ότι το αίμα που βρέθηκε στο μαχαίρι υπήρχε μόνο το DNA του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ενώ στα ρούχα με τα οποία ήταν ντυμένος, εντοπίστηκαν μεγάλες κηλίδες αίματος, που δεν είναι ορατές στο μάτι.

Ταυτόχρονα, από τις αναλύσεις που έκαναν οι ειδικοί της ΕΛΑΣ, διαπιστώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το χώμα που βρέθηκε στα ρούχα του 20χρονου είναι το ίδιο με το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο Βαγγέλης, γεγονός που δείχνει ότι το σώμα του δεν μεταφέρθηκε από κάποια άλλη περιοχή στο συγκεκριμένο σημείο.

Τα παραπάνω ευρήματα, οδηγούν μέχρι στιγμής στο συμπέρασμα ότι δεν εμπλέκεται άλλο άτομο στον θάνατο του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη και ότι πιθανότερο είναι το σενάριο της αυτοκτονίας.

Ωστόσο, περισσότερα στοιχεία και φως στην υπόθεση, θα ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων που διενεργεί ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης και τα οποία αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες.

Πάντως, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων της ΕΛΑΣ θα διαβιβαστούν τη Δευτέρα στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και στον εισαγγελέα, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Νέο βίντεο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Στο μεταξύ, το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα νέο βίντεο όπου εμφανίζεται ο αδικοχαμένος φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Πρόκειται για αφιέρωμα τηλεοπτικής εκπομπής στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, πέρσι, το 2014. Στο βίντεο βλέπουμε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη στην αίθουσα, λίγο μετά το 7ο λεπτό, στην μεσαία σειρά, στο τρίτο θρανίο…

πηγή: epiruspost.gr