Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν από τη συντριβή του Airbus

Στα χέρια του γαλλικού περιοδικού Paris Match και της γερμανικής εφημερίδας Bild βρίσκεται ένα βίντεο το οποίο τραβήχτηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη συντριβή του Airbus Α320 της Germanwings.   Το βίντεο προέρχεται από κινητό που βρέθηκε ανάμεσα στα συντρίμμια από μέλος των ειδικών συνεργείων που μετέχουν στις έρευνες στις Άλπεις.

Όπως αναφέρει το Paris Match στο βίντεο καταγράφεται ένα σκηνικό απόλυτου χάους με τους επιβάτες να ουρλιάζουν απελπισμένοι και να φωνάζουν στη γλώσσα τους “Θεέ μου”.

Ακούγονται επίσης ήχοι σαν χτυπήματα που ενδεχομένως να αντιστοιχούν στις προσπάθειες του πιλότου να ανοίξει την πόρτα του πιλοτηρίου με κάποιο βαρύ αντικείμενο, πιθανότατα το τσεκούρι.

Προς το τέλος του βίντεο γίνεται ένα τράνταγμα, ισχυρότερο από τις προηγούμενες αναταράξεις, οι κραυγές γίνονται πιο έντονες και μετά… τίποτα. Η απόλυτη σιωπή.

Οι δραματικές τελευταίες στιγμές της μοιραίας πτήσης που έχουν καταγραφεί στο βίντεο επιβεβαιώνονται από ένα ακόμα στοιχείο: τις πληροφορίες τον αυτόματο καταγραφέα συνομιλιών πιλοτηρίου.

Πηγή:enikos.gr