Η Βίκυ Σταμάτη υπόσχεται αποκαλύψεις για τις μίζες των εξοπλιστικών

Φωτογραφία: Eurokinissi/ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Φωτογραφία: Eurokinissi/ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στη ΓΑΔΑ με ειδική μεταγωγή μεταφέρθηκε η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου μετά το αίτημα που υπέβαλλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο ο δικηγόρος της Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Το αίτημα έγινε μετά από επιθυμία της Βίκυς Σταμάτη η οποία δήλωσε έτοιμη να μιλήσει για τις μίζες των εξοπλιστικών.

Νέα τροπή παίρνει πλέον η υπόθεση της συζύγου του πρώην υπουργού καθώς η κα Σταμάτη ουσιαστικά και υπόσχεται στις Αρχές να αποκαλύψει στοιχεία που δεν έχουν έρθει έως τώρα στο φως της δημοσιότητας προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει την απελευθέρωση της.

Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να μεταβούν στο Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρείο εντός της ημέρας ο Προϊστάμενος της Εισαγγελείας Εφετων Ισίδωρος Ντογιάκος και ο εισαγγελέας Εφετών Γρηγόρης Πεπόνης προκειμένου να πάρουν κατάθεση από τη Βίκυ Σταμάτη.

«Θα κάνει αποκαλύψεις πάνω σε αυτά τα πράγματα που της ζητούσαν από καιρό»

«Θα κάνει αποκαλύψεις πάνω σε αυτά τα πράγματα που της ζητούσαν από καιρό, θα τα καταθέσει όχι ως “αντίδωρο” για κάτι, αλλά γιατί πιστεύει ότι υπάρχει μια μεγάλη κατασυκοφάντηση της στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του δικηγόρου της Φρακγίσκου Ραγκούση μετά την ωριαία συνάντηση που είχε με την κυρία Σταμάτη την Κυριακή.

Ωστόσο οι Αρχές κρατούν στάση αναμονής μέχρι η Βίκυ Σταμάτη να πει τα όσα θέλει στη συμπληρωματική της κατάθεση. Στη συνέχεια όλα αυτά θα αξιολογηθούν, καθώς αν όντως είναι νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τις μίζες στα εξοπλιστικά τότε η σύζυγος Ακη Τσοχατζόπουλου θα έχει καταρρίψει τον επί χρόνια ισχυρισμό της πως δεν γνωρίζει τίποτα για τις μίζες και είναι αθώα.

Η υπερασπιστική γραμμή της Βίκυς Σταμάτη ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα έχει η συμπληρωματική της κατάθεση, ήδη τρέχει τις διαδικασίες ώστε να καταθέσει μετά από ένα μήνα – όπως έχει δικαίωμα εκ του νόμου – αίτημα για αποφυλάκιση.

Πηγή:  iefimerida.gr