Ομογενείς, φωτογραφείστε τους Επιτάφιους και θα αναρτήσουμε τις φωτογραφίες που θα μας στείλετε στην ΡΗΡ

Όλοι οι απόδημοι Έλληνες και οι ομογενείς θα βρεθούν το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης σε κάποια ελληνορθόδοξη Εκκλησία σε κάποια χώρα της γης για να παρακολουθήσουν την περιφορά του Επιταφίου.

Μία αξιέπαινη, πιστεύουμε,  έμπνευση είναι να βγάλετε φωτογραφίες από τους Ορθόδοξους ναούς στους οποίους θα βρεθείτε.. Να έβλεπαν όλοι οι ομογενείς, αλλά και οι Ελλαδίτες, τι γίνεται στις εκτός Ελλάδος Ορθόδοξες Εκκλησίες του Ελληνισμού. Σκεφθείτε τον συγγενή σας στην Ελλάδα να μπορέσει να δει την Εκκλησία μέσα στην οποία εσείς εκκλησιάζεστε , στην άλλη άκρη του κόσμου, ή να δει τον Επιτάφιο τον οποίο εσείς ακολουθείτε…

Αν κάποιοι ομογενείς θελήσουν να ακολουθήσουν τη δική μας προτροπή, (σας  προτρέπουμε να φωτογραφήσετε σήμερα τους Επιτάφιους είτε μέσα στις Εκκλησιές, εάν επιτρέπετε, είτε κατά την περιφορά). Μπορείτε  να ανεβάσετε  τη φωτογραφία σας στο info@panhellenicpost.com. ή στο malaspinas@hotmail.gr

Εμείς θα δημοσιεύσουμε ΟΛΕΣ τις φωτογραφίες που θα λάβουμε.

Μοναδική παράκληση, στο e-mail με το οποίο θα μας στείλετε τη φωτογραφία, να αναγράφεται η χώρα, η πόλη και η Ενορία από την εκκλησία της οποίας θα είναι ο Επιτάφιος.

Επίσης, αν στην παροικία που ζείτε εσείς ή κάποιοι φίλοι σας ψήσουν τον οβελία, επίσης μπορείτε να μας στείλετε  σχετική φωτογραφία στο info@panhellenicpost.com. Θα τη δημοσιεύσουμε ευχαρίστως. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε Πασχαλινές ευχές ακόμη και να βάλετε λεζάντα με το ονόματα των εικονιζόμενων.

Εμπρός, λοιπόν, ας δώσουμε μια διαφορετική, τη δική μας ευχετήρια “κάρτα” στους συγγενείς μας στην Ελλάδα και σε όλη την ομογένεια. Εντελώς δωρεάν.