Συναγερμός στην Εισαγγελία Πρωτοδικών -Εντοπίστηκε ύποπτος φάκελος με λευκή σκόνη

Αναστάτωση και κατάσταση συναγερμού στην εισαγγελία Πρωτοδικών, καθώς εντοπίστηκε ύποπτος φάκελος.

Συγκεκριμένα στο κτίριο 16 διευθύντρια γραμματείας άνοιξε φάκελο ο οποίος περιείχε λευκή σκόνη, καθώς και μία συνοδευτική επιστολή τεσσάρων σελίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φάκελος είχε ως παραλήπτη τον Διευθύνοντα της Εισαγγελίας Ηλία Ζαγοραίο και μόλις η διευθύντρια γραμματείας τον άνοιξε η λευκή σκόνη έπεσε πάνω της. Οπως αναφέρουν πηγές από την εισαγγελία η ποσότητα ήταν τόσο μεγάλη που έπεσε στο πρόσωπο και το σώμα της γυναίκας.

Επικράτησε πανικός και ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η πυροσβεστική και το κτίριο εκκενώθηκε. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών (ΤΕΕΜ), πυροσβεστική, ακόμη και κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ που θα πάει τον φάκελο στο Δημόκριτο. Σε 72 ώρες θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις για το περιεχόμενο του φακέλου και θα γνωρίζουν οι αρχές τι είναι η συγκεκριμένη σκόνη.

Το σημείο που βρίσκεται ο ύποπτος φάκελος έχει αποκλειστεί, ενώ οι υπάλληλοι του Πρωτοκόλλου κρατούνται για να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις. Προληπτικά τους χορηγήθηκαν ειδικά χάπια.

Πηγή: iefimerida.gr