Χαμός στη Βουλή! Μόνο ξύλο που δεν έπαιξαν! Αποχώρησε η Νέα Δημοκρατία – Ντόρα: Σιωπή εσείς κυρία μου!

“Χάβρα Ιουδαίων” για άλλη μια μέρα η Βουλή, με την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να συγκρούονται σφοδρότατα με αφορμή την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τααποθεματικά των δημοσίων φορέων. Ξεχώρισε ο καυγάς του Νίκου Βούτση με τονΚυριάκο Μητσοτάκη αλλά και μια ατάκα της Ντόρας Μπακογιάννη!

Σκηνές ροκ διαδραματίστηκαν νωρίτερα σήμερα στο Κοινοβούλιο, με αφορμή τις κατηγορίες που εκτόξευσε κατά της αντιπολίτευσης από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης.

Αυτό που εξόργισε τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ήταν ότι ο υπουργός Εσωτερικών κατηγόρησε την αντιπολίτευση πως «εκπροσωπεί τις αιτιάσεις, τις ενστάσεις και τις απόψεις των δανειστών μέσα στη Βουλή κατά 100%».

Ακολούθησε πανδαιμόνιο στη Βουλή, με τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να αντιδρούν έντονα στα λεγόμενα του κ. Βούτση και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να κινούνται απειλητικά εναντίον του Ανδρέα Λοβέρδου.

Παίρνοντας ξανά τον λόγο και παρά το έντονα φορτισμένο κλίμα στην αίθουσα της Ολομέλειας, ο υπουργός Εσωτερικών συνέχισε λέγοντας: «Χαίρομαι για την ιερή αγανάκτηση και την ευαισθησία που εκδηλώνετε, δεν ανακαλώ ούτε μια κουβέντα από αυτά που είπα. Οι ενστάσεις και η κριτική που κάνετε είναι από την ίδια όχθη με τους δανειστές. Είστε μειοψηφία στην κοινωνία, αλλά έχετε ασυλία στα μέσα της διαπλοκής».

Στο σημείο εκείνο κάθισε ξανά στη θέση του και νομίζοντας ότι τα μικρόφωνα είναι κλειστά γύρισε και είπε στους υπουργούς που κάθονταν δίπλα του (τον κ. Φλαμπουράρη και τον κ. Λαφαζάνη): «Ξέρω εγώ να χτυπάω, ρε μ@λ@κ@».

 

Πηγή: iefimerida.gr