Ο πα-τέρας σκότωσε την 4χρονη Άννυ

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ από τη Βουλγαρία. Η μικρή έπεσε θύμα δολοφονίας από τον 27χρονο πατέρα της, υπήκοο Βουλγαρίας, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ. Ο δράστης έχει συλληφθεί και θα ανακριθεί από τους αστυνομικούς. Άγνωστο παραμένει προς το παρόν το σημείο όπου βρίσκεται η σορός της Άννυ. Η εξαφάνιση της 4χρονης είχε δηλωθεί στις 24 Απριλίου από τους γονείς της.

Όταν η μητέρα της Άννυ επέστρεψε από τη Γερμανία, ο πατέρας τής αποκάλυψε ότι έιχε χάσει το παιδί. Οι δύο γονείς πανικοβλήθηκαν και αντί να δηλώσουν την εξαφάνιση της 4χρονης έφυγαν στη Βουλγαρία.

Εκεί, τους φιλοξένησε ο φίλος του πατέρα, του οποίου η κατάθεση αποτέλεσε ‘”κλειδί” στις έρευνες της Αστυνομίας. Όπως είπε χαρακτηριστικά στις αρχές: “Τους ρώτησα για το παιδί και μου είπαν ότι μάλλον έχει πεθάνει”!

Η παραπάνω κατάθεση σε συνδυασμό με το αίμα που βρέθηκε σε δείγμα από το διαμέρισμα στη Μιχαήλ Βόδα οδήγησαν στη σύλληψη του πατέρα.

Η πρώτη αντίδραση στο NewsIt του δικηγόρου, Σταύρου Γεωργίοιυ, που είχε αναλάβει τους γονείς ήταν “Θέλω να βάλω τα κλάματα. Πηγαίνω να μιλήσω με τη μητέρα για να καταλάβω τι ακριβώς έχει γίνει”.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία 4χρονης αλλοδαπής υπηκόου Βουλγαρίας, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί την 24 Απριλίου 2015. Δράστης είναι 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας βιολογικός πατέρας του θύματος. Παρουσίαση της υπόθεσης θα γίνει από τον Διοικητή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη αύριο (5/5) και ώρα 12.00.