Η Καλιφόρνια ξεραίνεται, οι βίλες… πρασινίζουν

Αεροφωτογραφίες που εκθέτουν πολλούς διάσημους- Δείτε τις φωτογραφίες

Η Καλιφόρνια διανύει τον τέταρτο χρόνο της χειρότερης ξηρασίας στην ιστορία της αλλά οι πλούσιοι και διάσημοι κάτοικοι του Λος Άντζελες διατηρούν τις βίλες τους καταπράσινες και προφανώς ποτίζουν επαρκώς τις μικρές οάσεις τους.

Οι ειδικοί προειδοποιούν πως στο τέλος του χρόνου τα αποθέματα νερού της Πολιτείας δεν θα φτάνουν ούτε για έναν χρόνο.

Αλλά στους θύλακες μεγάλου πλούτου του Λος Άντζελες το πρόστιμο των 100 δολαρίων που επιβάλλεται για σπατάλη νερού μάλλον είναι σταγόνα στον ωκεανό και πολλοί προτιμούν να το πληρώσουν και να διατηρήσουν πράσινους τους κήπους τους.

Ο φωτογράφος John Chapple πέταξε με ελικόπτερο και φωτογράφισε αυτές τις ιδιωτικές οάσεις, με τις εικόνες αναμφίβολα να εκθέτουν τους ιδιοκτήτες τους.

Η Kim Kardashian είχε δηλώσει πως για να κάνει οικονομία στο νερό λουζόταν κάθε πέντε ημέρες, τα λουλούδια της πάντως είναι ολάνθιστα…

Γείτονας της Jennifer Lopez είπε πως παρότι την προσέγγισαν για να της ζητήσουν να περιορίσει την κατανάλωση νερού, εκείνη απάντησε πως απλώς θα πληρώσει κάποια πρόστιμα και πως δεν έγινε και τίποτα.

Εκπρόσωπος της Barbra Streisand ανακοίνωσε πως η διάσημη ερμηνεύτρια περιόρισε στο μισό την κατανάλωση νερού στην έπαυλή της αλλά η εικόνα άλλα δείχνει.

Η Jennifer Aniston ξερίζωσε τους αμπελώνες που χρειάζονται πολύ νερό και έβαλε στη θέση τους φυτά που αντέχουν σε περιορισμένο πότισμα.

Η Τζούλια Ρόμπερτς άφησε τον κήπο της να… κιτρινίσει ενώ έβαλε και ηλιακά πάνελ στη στέγη του σπιτιού της.

Ορισμένοι διάσημοι έλαβαν μέτρα για να συμβάλουν στην προσπάθεια περιορισμού της κατανάλωσης νερού.

Η 62χρονη Sharon Osbourne αποκάλυψε πως η ίδια και ο σύζυγός της τραβάνε όσο το δυνατόν λιγότερο το καζανάκι.

Το ίδιο και η 42χρονη Cameron Diaz.

Η Σερ φύτεψε φοίνικες που δεν καταναλώνουν πολύ νερό.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

NewsBeast.gr