Τελευταίο αντίο στην οικογένεια Σαββόπουλου

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε η κηδεία των ομογενών που δολοφονήθηκαν τον περασμένο μήνα στο σπίτι τους στην Ουάσινγκτον.

Γνωστοί, συγγενείς αλλά και άγνωστοι άνθρωποι είπαν το τελευταίο αντίο στον ομογενή επιχειρηματία Σάββα Σαββόπουλο, στη σύζυγό του Εϊμι Σαββόπουλος και στον 10χρονο γιο τους Φίλιπ.

Ντυμένες στα μαύρα και με εμφανή τη θλίψη στα πρόσωπά τους, οι δυο κόρες του ζευγαριού, που την ημέρα της δολοφονίας βρίσκονταν σε οικοτροφείο, αποχαιρέτησαν τους δικούς τους, στον ελληνορθόδοξο Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη βορειοδυτική Ουάσινγκτον.

Η 17χρονη Κατερίνα Σαββοπούλου και η 19χρονη αδερφή της Άμπιγκεϊλ άφησαν ένα λουλούδι στα τρία φέρετρα και δέχθηκαν τα συλλυπητήρια του δημάρχου της Ουάσινγκτον και του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημήτριου.

Οικογένεια Σαββόπουλου - ΗΠΑ - κηδεία

Εν τω μεταξύ, ο Ντάρον Ντίλον Ουίντ, που συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία δηλώνει αθώος μέσω του δικηγόρου του. Ο Ρόμπιν Φίκερ υποστηρίζει ότι ο πελάτης του, που συνελήφθη γιατί βρέθηκαν ίχνη του DNA του πάνω στην κόρα μιας πίτσας που βρέθηκε μέσα στον τόπο του εγκλήματος, αποκλείεται να παρήγγειλε και να έφαγε πίτσα, γιατί δεν του αρέσει.

Οικογένεια Σαββόπουλου - ΗΠΑ - κηδεία

Ο δικηγόρος του επισημαίνει ότι δεν είναι το γενετικό υλικό του πελάτη του που βρέθηκε και ότι η αστυνομία σφάλλει, γιατί έχει σταματήσει τις έρευνες, πιστεύοντας ότι έχει στα χέρια της τον πραγματικό ένοχο.
πηγή:Ant1.gr