Χιλιάδες λαού “Μένουμε Ευρώπη” στο Σύνταγμα, εναντίον των Αντιεξουσιαστών

Καζάνι που βράζει είναι το Σύνταγμα, όπου αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη το νέο μεγάλο συλλαλητήριο “Μένουμε Ευρώπη” σε απόσταση αναπνοής από αντιεξουσιαστές που πραγματοποιούν τη δική τους… αντι-συγκέντρωση, προσπαθώντας να αμαυρώσουν το φιλειρηνική διαδήλωση υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ που αναμένεται να έχει τεράστια συμμετοχή, όπως συνέβη την περασμένη Πέμπτη.

2317686

Περίπου στις 19.30 όταν και ήταν προγραμματισμένο το “Μένουμε Ευρώπη”, υπήρξε ένταση καθώς διαδηλωτές πιάστηκαν στα χέρια με τους αντιεξουσιαστές, τους οποίους απώθησαν τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ.

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Και αυτή τη φορά το κάλεσμα έγινε μέσω σχετικής σελίδας του Facebook:

“Πολίτες της Αθήνας
Την Δευτέρα πραγματοποιείται μια ακόμα Σύνοδος Κορυφής στην Ευρώπη η οποία θα είναι καθοριστική για την χώρα μας. Η κλεψύδρα αδειάζει και το καράβι Ελλάδα πλησιάζει ακυβέρνητο στα βράχια. Οι χειρότεροι φόβοι μας καθημερινά τείνουν να γίνουν πραγματικότητα.
Η μεγαλειώδης συγκέντρωση των πολιτών της Αθήνας την περασμένη Πέμπτη, μας έδειξε το δρόμο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό.
Να βγούμε στους δρόμους και στις πλατείες πολλοί περισσότεροι, να βροντοφωνάξουμε και πάλι
ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ
Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι επεξεργάζονται σχέδια GREXIT, δραχμής και μετατροπής της χώρας μας σε νησίδα “δημοκρατίας” σταλινικού τύπου.
Εμείς οι πολίτες που απαιτούμε να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη και στο Ευρώ, που απαιτούμε να παραμείνει μέλος της μεγάλης Δημοκρατικής Κοινότητας, πρέπει να είμαστε και πάλι στο Σύνταγμα την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:30 κρατώντας μόνο Ελληνικές και Ευρωπαϊκές σημαίες και τις σφυρίχτρες μας.
Η Πρωτοβουλία ανήκει αποκλειστικά στους πολίτες και όχι σε κόμματα. Είναι ευπρόσδεκτοι να βοηθήσουν όλοι ανεξαιρέτως”.