Πανελλαδικές 2015: Στα Λύκεια οι βαθμολογίες – Πως θα τις μάθετε

Στις 13:00 το μεσημέρι, σε όλα τα Λύκεια της χώρας θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες των πανελλαδικών. Οι βαθμοί Πανελλήνιων εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α’, καθώς και των ΕΠΑΛ-Β’ (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν την Πέμπτη.

Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδαhttp://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Εκτός από τις βαθμολογίες σήμερα αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας και τα πρώτα στατιστικά στοιχεία αναφορικά με τις επιδόσεις των 105.000 υποψηφίων που διεκδικούν 68.345 θέσεις σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι βάσεις των σχολών αναμένεται να σημειώνουν πτώση έως και 1.000 μόρια. Οι βάσεις θα ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου.

Μέχρι την Τρίτη 7-7-2015 οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.