Η νύφη πέρασε την πρώτη νύχτα γάμου στο νοσοκομείο και ο γαμπρός στη φυλακή!

Η δεξίωση γάμου του 31χρονου ομογενή Nicholas Papoutsis μετά από καυγά που ξέσπασε ανάμεσα σε 2 γυναίκες ολοκληρώθηκε με 7 συλλήψεις.

 

FACEBOOK

Nicholas Papoutsis, Fabian Burgos, Jesse Groh, William Papoutsis, Jesse Papoutsis, Mandi Groh, Brian Pelker

Nicholas Papoutsis, Fabian Burgos, Jesse Groh, William Papoutsis, Jesse Papoutsis, Mandi Groh, Brian Pelker

FACEBOOK

Όλα ξεκίνησαν όταν μια γυναίκα επέκρινε την καλεσμένη Mandi L. Groh επειδή επέτρεψε στον 14χρονο γιο της, που μέθυσε, να πίνει αλκοόλ, με αποτέλεσμα να της ρίξει μπουνιά.

Η 32χρονη, που συνελήφθη ενώ ετοιμαζόταν να φύγει με τα παιδιά της, γρονθοκόπησε μάλιστα και τον άντρα της όπως αποκάλυψε ο ίδιος στις αρχές.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ στο πάρκινγκ συνελήφθη και ο σύζυγός της Jesse.

Το πουκάμισό του ήταν καλυμμένο με αίμα και στην τσέπη του παντελονιού του βρήκαν 3 μαχαίρια.

Οι δύο γονείς κατηγορήθηκαν για διαφθορά ανηλίκων, δημόσια μέθη, επίθεση και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης.

Όπως σημειώνει ο αξιωματικός Sean Showalter στην αναφορά του, ξέσπασαν “μάχες” παντού και χρειάστηκαν 25 αστυνομικοί για να χωρίσουν τους μεθυσμένους καλεσμένους.

Ένας αριθμός καλεσμένων βρισκόταν στο έδαφος και ορισμένοι ήταν μέσα στα αίματα και δεν φορούσαν τις μπλούζες τους.

Στο πάτωμα βρήκαν οι αστυνομικοί και τη νύφη Raelynn Papoutsis που τους είπε ότι ήταν πολύ αναστατωμένη με αυτό που συνέβη και τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω δηλητηρίασης από αλκοόλ.

Ο 31χρονος γαμπρός Nicholas Papoutsis άρχισε να προκαλεί για καυγά τους αστυνομικούς και αρνούνταν να σταματήσει.

“Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι πραγματικά δεν θα ήθελε να συλληφθεί την ημέρα του γάμου του”, σημείωσε ο Sean Showalter.

Ο Brian R. Pelker, 46, προσπάθησε να εμποδίσει την είσοδο των αστυνομικών στην αίθουσα δεξιώσεων, με αποτέλεσμα να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Τέσσερις αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο, ενώ την τύχη του γαμπρού είχαν και οι William Papoutsis Jr., 32, Jessie Papoutsis, 31, και Fabian Burgos, 32.

Πηγή: Dailymail