Τα παράτησε όλα, πήρε το σκύλο και το πιάνο του και ταξίδεψε σε 21 χώρες!

Πώς θα σας φαινόταν να τα παρατούσατε όλα τώρα και να κάνατε το γύρο του κόσμου με καλή παρέα και λιγοστά πράγματα; Υπέροχο ε; Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια πολύ τολμηρή απόφαση, την οποία όμως δεν δίστασε να πάρει ο μουσικός Ντόταν Νέγριν! Ναι, το έκανε και σήμερα είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

 

myuy.jpg

Δουλεύοντας από το κολλέγιο, ο Ντόταν είχε κάνει μια λίστα από τα πράγματα που θέλει να κάνει στη ζωή του. Ήθελε να ταξιδέψει από το ανυπέρβλητο Γκραντ Κάνιον μέχρι τον ρομαντικό Πύργο του Αιφελ και τα κατάφερε!

Ήταν το 2010 όταν αποφάσισε να πουλήσει όλα του τα υπάρχοντα, να παρατήσει τη δουλειά του, να πάρει το σκύλο και το πιάνο του και να γυρίσει τον κόσμο. Και να σκεφτείτε ότι εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε απόφαση τι θα πακετάρουμε για ένα σαββατοκύριακο… Με τα χρήματα που εξασφάλισε από την πώληση των πραγμάτων του, αγόρασε ένα φορτηγάκι από το eBay ως μέσο μεταφοράς και πώς έτσι έκανε μια καινούργια αρχή!

 

rumrmr.jpg

Μέσα σε 5 μόλις χρόνια κατάφερε (κρατηθείτε) να ταξιδέψει σε 300 πόλεις σε 21 χώρες σε Αμερική, Μεξικό, Καναδά και Ευρώπη, μοιράζοντας την αγάπη του για τη μουσική, ενώ έχει συναντήσει και συνομιλήσει με πάνω από 10.000 ανθρώπους.

gmdfjdtyj.jpg umrum.jpg

«Έχω κυριολεκτικά βάλει όλα τα πράγματα που αγαπώ στη ζωή μου: τα ταξίδια, τη μουσική και τους ανθρώπους», λέει ο Ντόταν και συνεχίζει: «Η μετακίνηση ενός πιάνου είναι πραγματικά κάτι πολύ δύσκολο… Κάποτε έπεσε στο χέρι μου και έσπασα δύο δάκτυλα».

 

Τις φωτογραφίες που βλέπετε τις έχει αναρτήσει ο ίδιος στη προσωπική του σελίδα στο Instagram(@pianoaround), όπου τον ακολουθούν πάνω από 23 χιλιάδες άτομα!

rumermfg.jpg
Αν τέλος, θέλετε μια συμβουλή από έναν πολυταξιδεμένο άνθρωπο, ο Ντόταν Νέγριν σας προτείνει όταν πηγαίνετε σε έναν νέο προορισμό να μην έχετε πλάνο, ρωτήστε τους ντόπιους για το που να πάτε και τι να επισκεφτείτε!