ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Φύσα την, φύσα την!

Φύσα την, φύσα την!

Έδωσε ρέστα το πρωϊ στην τηλεόραση ο Αλέξης Μητρόπουλος. Αναφερόμενος στον διορισμό του Παύλου Χαϊκάλη ως Υφυπουργού Εργασίας, εν μέσω πυρκαγιών και με non paper (για πρώτη φορά… Αριστερά). O α΄Αντιπρόεδρος της Βουλής απεφάνθη:

«Στο υπουργείο εργασίας θα εκδηλωθεί όλη η σφοδρότητα του νέου πακέτου, ο ρόλος του υπουργού είναι ενός μισθοκόφτη και συνταξιοκόφτη. Εδώ είναι τα τελεσίγραφα της τρόικας και πρέπει να εφαρμοστούν οι περικοπές»…

Θα ήταν αμίμητο εάν δεν τον είχε …ρουμπώσει ο ίδιος ο κ. Χαϊκάλης προσερχόμενος για να ορκιστεί! Είπε πως ελπίζει να πάρει την “καυτή” πατάτα και να τη… “δροσίσει”!

Φύσα την, φύσα την!

 

Βρώμικες δουλειές

Έλεος δεν έχουν οι ΑΝΕΛ. Όλες τις επικίνδυνες αποστολές στο Χαϊκάλη θα τις αναθέτουν;

 

Η Ζωή κάνει δύσκολη τη …ζωή του Αλέξη!

«Το μνημόνιο που συγκροτήθηκε ως πλαίσιο αποπληρωμής ενός χρέους που δεν έπρεπε να αναλάβει να αποπληρώσει το ελληνικό κράτος και ο ελληνικός λαός αποτελεί εργαλείο εξόντωσης, δολοφονίας όχι μόνο της κοινωνίας αλλά και της Δημοκρατίας. Προωθείται μέσα από αντιδημοκρατικές μεθόδους όπως είναι η παράκαμψη του κοινοβουλίου»,τόνισε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ομιλία της για το ελληνικό χρέος, σε πανεπιστήμιο.

Κάποτε λέγαμε “και καλά ξεμπερδέματα με την αλλαγή”! Τώρα το σλόγκαν πρέπει να γίνει “Και καλά ξεμπερδέματα με τη Ζωή!”