Μητέρα Τσίπρα: “Μακάρι να μην γινόταν πρωθυπουργός ο Αλέξης – Στεναχωριέμαι που πιέζεται τόσο”

Σε μία ανθρώπινη συνέντευξη η μητέρα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αναφέρεται στο βάρος που έχει πέσει στους ώμους του γιου της για το μέλλον της χώρας, ενώ δεν παραλείπει να καμαρώσει για τα εγγόνια της!

Δηλώσεις της μητέρας του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, φιλοξενεί η εφημερίδα Παραπολιτικά.mother_tsipra_568_355

Η κυρία Αρίστη, αναφέρει για τις δύσκολες ώρες των τελευταίων ημερών: “Τρεις μέρες τώρα δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Το μυαλό μου ήταν διαρκώς στον Αλέξη και στενοχωριέμαι που πιέζεται τόσο πολύ. Έχει πέσει όλο το βάρος της χώρας μας στις πλάτες του”.

Όσο για τον αν βλέπει συχνά τον πρωθυπουργό, η ίδια απαντά: “Πολύ σπάνια πια. Από το αεροπλάνο πάει κατευθείαν στη Βουλή. Εδώ δεν προλαβαίνει να δει τα παιδάκια του, εμένα θα δει;”

“Ξέρετε, έχει δύο θαυμάσια αγοράκια”, συμπληρώνει καμαρώνοντας για τα δύο εγγόνια της και συνεχίζοντας για τις πολιτικές εξελίξεις τονίζει: “Ο Αλέξης τον τελευταίο καιρό δεν τρώει, δεν κοιμάται, αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Έχει χρέος στον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε”.

Όσον αφορά στο αν τον συμβουλεύει, η κυρία Αρίστη απαντά πως “όταν μιλάμε, του λέω να κάνει το καλύτερογια τη χώρα και να προσέχει τον εαυτό του. Μου λέει να μην ανησυχώ και πως θα πάνε όλα καλά”.

Ερωτηθείσα για το αν φαντάστηκε ποτέ ότι ο γιος της θα γινόταν πρωθυπουργός, απάντησε: “Πάντα ασχολούνταν με την πολιτική, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα φτάσει τόσο ψηλά. Καμιά φορά λέω αν ήξερα πως θα πιεζόταν τόσο, μακάρι να μη γινόταν πρωθυπουργός”.

Πηγή: Εφημερίδα Παραπολιτικά