Αλαβάνος: Ο Τσίπρας λέει ψέματα – Εκανε στροφή 180 μοιρών και παίζει αρνητικό ρόλο

Επίθεση από τον άνθρωπο που τον ανέδειξε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέκο Αλαβάνο, δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας.

Με συνέντευξη του στα Παραπολιτικά 90,1, ο επικεφαλής του Σχεδίου Β, καταφέρθηκε εναντίον του πρωθυπουργού σημειώνοντας ότι λέει ψέματα και ότι δεν διστάζει να κάνει στροφή 180 μοιρών για να παίξει ένα αρνητικό ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή.

«Πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας έδειξε ότι έχει μια πολιτική ικανότητα επιβίωσης άλλου διαμετρήματος, ικανότητα που δεν διστάζει στο να κάνει πλήρη ανάστροφη 180 μοιρών και στις θέσεις του και επομένως νομίζω αργά ή γρήγορα θα έβρισκε το δρόμο του να παίξει έναν ρολό κεντρικό πολιτικό ο οποίος κατά την γνώμη μου είναι ιδιαίτερα αρνητικός για την χώρα μας. Ιδιαίτερα αρνητικός και δεν είναι τιμητικός για έναν άνθρωπο ο οποίος έρχεται από την Αριστερά».

Και συμπλήρωσε: «Εγώ προσπαθώ να πάρω αυτή την λαϊκή αντίληψη που υπήρχε για την Αριστερά, ότι η Αριστερά προσφέρει, ότι η Αριστερά είναι ανιδιοτελής και ότι η Αριστερά δεν λέει ψέματα. Ένα πολύ απλό χαρακτηριστικό αν θέλετε της πολιτικής συμπεριφοράς είναι το να μιλήσεις ντόμπρα και ειλικρινώς στον ελληνικό λαό. Είδαμε ότι αυτό ούτε κατά διάνοια δεν υπάρχει ούτε στον κ. Τσίπρα, ούτε σε όλη την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: .iefimerida.gr