Εφιάλτης δίχως όρια στην Ύδρα! Έβαλαν τη γυναίκα να πιει με το ζόρι υπνωτικό οι ληστές – Ο άνδρας της “έσβησε” φιμωμένος – Προσαγωγές υπόπτων

Οι δράστες μπήκαν ξημερώματα μέσα στο σπίτι του ζευγαριού, που διατηρούσε ταβέρνα και είχε κερδίσει τη συμπάθεια των κατοίκων της Ύδρας. Όλοι έχουν έναν καλό λόγο να πουν για την Χριστίνα και τον Μανώλη. Τον πρώην ναυτικό, που τώρα εργαζόταν σαν ψήστης στην ταβέρνα που διατηρούσε…

Φυσικά, τίποτα από τα παραπάνω δεν μετρούσε για τους δράστες που μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού για να κλέψουν
και δε δίστασαν να δέσουν και να φιμώσουν τα θύματά τους και στη συνέχεια να τα παρατήσουν αβοήθητα!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIT, η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι οι δράστες την ανάγκασαν να πιει υπνωτικό για να… “δουλέψουν” ανενόχλητοι!

Μόλις η γυναίκα συνήλθε από τα υπνωτικά έτρεξε να δει πώς ήταν ο άνδρας της

Σύμφωνα με πλησροφορίες του NewsIT, οι δράστες πήραν 40.000 ευρώ σε μια βαλίτσα και… έγιναν καπνός, αφήνοντας πίσω τη γυναίκα να κοιμάται από τα υπνωτικά που την είχαν αναγκάσει να πιει.

Το μαγαζί του ζευγαριού
Το μαγαζί του ζευγαριού

Η ίδια είπε ότι όταν ξύπνησε, κατάφερε να λυθεί και πήγε αμέσως να δει πώς ήταν ο σύζυγός της που βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο. Τότε, αποκαλύφθηκε το μέγεθος του δράματος, αφου ο άνδρας είχε αφήσει την τελευταία πνοή του.

Ο ιατροδικαστής αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτα του θανάτου του και αν όντως “έσβησε”, επειδή ήταν φιμωμένος.

“Ίσως να ήταν Γεωργιανοί”

Στην ταβέρνα που διατηρούσε το ζευγάρι, εργάζονταν Γεωργιανοί στην κουζίνα. Η σύζυγος λοιπόν, είχε μάθει κάποιες λέξεις…
Όταν τα ξημερώματα, άκουσε τους ληστές να μιλάνε μέσα στο σπίτι της, αναγνώρισε τη γλώσσα και είπε στους αστυνομικούς, ότι οι δράστες πιθανότατα να είναι από τη Γεωργία.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει κάποιες προσαγωγές. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIT, οι αστυνομικοί προσήγαγαν κάποιους ανθρώπους από το λιμάνι, όπου έψαχναν θαλάσσιο ταξί για να τους μεταφέρει στη Γλυφάδα ή στη Βουλιαγμένη.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου, Μίλτος Σακελλάρης

Πηγή:NewsIt.gr