Συνέδριο Εκπαιδευτικών Ελληνικής στις 6-7 Σεπτεμβρίου Και ειδικό σεμινάριο για το VCE Greek

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Συνέδριο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Νεοελληνικής Γλώσσας Βικτώριας.

Μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν και θα αναλυθούν έχουν να κάνουν με την ηλεκτρονική εκμάθηση ελληνικών, τη χρήση iPad στη μαθητική αίθουσα, τη διαφορετικότητα εντός μιας σχολικής αίθουσας, παιχνίδια και ψυχαγωγικά προγράμματα εκμάθησης της ελληνικής. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Graduate House του Πανεπιστημίου Μελβούρνης που βρίσκεται στη διεύθυνση 220 Leicester Street στο Carlton.

– Την Κυριακή 23 Αυγούστου ο Σύλλογος οργανώνει ένα ειδικό σεμινάριο για τους μαθητές και τους καθηγητές επιπέδου VCE της ελληνικής. Το σεμινάριο θα διαρκέσει από τις 10:30π.μ. έως τις 12μ.μ.και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Elisabeth Murdoch Theatre του Πανεπιστημίου Μελβούρνης, στο Parkville.

– Για περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και το σεμινάριο, μπορείτε να στείλετε email στη διεύθυνση: mgta.vic@gmail.com ή να τηλεφωνήσετε στο 0411 789 798.

Neoskosmos.com