ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Φίλε Αλέξη…

melissa1-90x90Τα …κότερα!

“Επειδή θεωρώ ότι ό,τι ψηφίσαμε και ψηφίζουμε είναι συνέπεια αποτυχημένων διαπραγματεύσεων και ότι δεν δικαιούμεθα να κάνουμε περαιτέρω κακό στον τόπο, έχω επιφυλαχθεί ότι μέτρα που αναφέρονται σε θεσμική στήριξη όλων αυτών, της επιδείνωσης σε βάρος μισθών και συντάξεων, όλοι έχουμε επιφυλαχθεί ότι δεν μπορούμε να τα ψηφίσουμε”, είπε ο Αλέξης Μητρόπουλος στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Επεσήμανε όμως ότι αν και δεν θα ψηφίζει τα νομοσχέδια της κυβέρνησης, θα της δώσει ψήφο εμπιστοσύνης! Και αυτό γιατί πρέπει να στηριχθεί μήπως και καταφέρει να φέρει αργότερα καλύτερα αποτελέσματα.

Αργότερα, αργότερα, Αλέξη μου, τρακάρατε τα κότερα!

 

melissa1-90x90Οι αποτυχημένοι!

Και επειδή προσωπικά θεωρώ τον Αλέξη Μητρόπουλο από τα σοβαρότερα στελέχη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορώ να μην μπω στον πειρασμό να τον …τσιμπήσω!

Λες, Αλέξη πως “ό,τι ψηφίσαμε και ψηφίζουμε είναι συνέπεια αποτυχημένων διαπραγματεύσεων”. Και πάλι λες πως  “δεν δικαιούμεθα να κάνουμε περαιτέρω κακό στον τόπο”. Λες ακόμη και ότι σε αυτή την Κυβέρνηση, την “αποτυχημένη” που κάνει ¨κακό στον τόπο” εσύ που θέλεις να σώσεις τον τόπο, θα της δώσεις ψήφο εμπιστοσύνης!!!

Άσε, Αλέξη, μας έσωσες!!!

Και μας και τη χώρα!

 

melissa1-90x90Απομιμήσεις!

Λες πως καθένας διαπιστώνει “τη μετάλλαξη και τη μετεξέλιξή του (σ.σ. κ. Τσίπρα) στη νεοφιλελεύθερη πολιτική”.

Και πάλι λες, πως το δίλημμα του πρωθυπουργού αυτή τη στιγμή αφορά σε μνημονιακή κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ “που και εγώ απεύχομαι” ή σε προσφυγή στις κάλπες “για να αναβαθμιστεί κατά τον τρόπο και στόχο που επιθυμεί ο πρωθυπουργός”.

Δηλαδή στη  στη νεοφιλελεύθερη πολιτική.

Αλλά, φίλε (κι ας μην σε γνωρίζω από κοντά) Αλέξη, όταν έχουμε  ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ νεοφιλελεύθερης πολιτικής, τι τις θέλουμε τις ΦΘΗΝΕΣ ΚΑΚΕΚΤΥΠΕΣ “ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ” ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ;