ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: “Δείγματα”

Όχι, δημοσκοπήσεις για το πιθανό αποτέλεσμα των πρόωρων εκλογών ακόμη δεν έχουμε. Πότε να προλάβουν να τα … ετοιμάσουν οι δημοσκόποι έτσι όπως τους αιφνιδίασε ΚΑΙ αυτούς ο Αλέξης Τσίπρας;

Έτσι, κι ενώ σήμερα παραδίδει την “εντολή” ο Μεϊμαράκης και αναλαμβάνει να την περιφέρει επί τριήμερο ο Λαφαζάνης, έχουμε κάποια «δείγματα» πολύ εύγλωττα και εξόχως αποκαλυπτικά του κλίματος  προς τις κάλπες (για …προφητικά όρκο δεν παίρνω).

Παραδείγματος χάρη, στην ΚΩ που πήγε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και απερχόμενος Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, οι κάτοικοι (κάποιοι από αυτούς τελοσπάντων) του πέταξαν …αυγά!

Ούτε που καταλάβαινε από που του έρχονταν! Κρόκοι στο σακκάκι, ασπράδια στα μανίκια!..

Εκτός από τον ίδιο, «φωτιά» πήρε και το twitter με σχόλια που ποικίλουν από το πώς προτιμάει τα …αυγά ο Πάνος μέχρι και …που να ‘ρθούν οι εκλογές!

Πάντως, μάλλον …θυμωμένα αντιμετώπισε τον αυγοπόλεμο ο Πάνος…

Αλλά και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος όπως κάθε χρόνο κάνει διακοπές στην Πρέβεζα. Πήγε λοιπόν σε ένα μπαρ που συχνάζουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.  Κι όμως, ούτε τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας που μέχρι προχθές ήταν σύντροφοι με τον Τσακαλώτο αλλά ούτε και μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, που σχεδόν σκόνταψαν πάνω του δεν του είπαν ούτε ένα γειά!..

Αυτά, χωρίς να προσμετρήσουμε τα «καρφιά» της Ζωής, του Γιάν(ν)η, της Ραχήλ και πολλών άλλων συνανθρώπων μας!