Τρεις ασθενείς βρέθηκαν νεκροί και δεμένοι στα κρεβάτια τους στο Δαφνί!

– ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ – ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ
– Εσπευσμένα φτάνει στο νοσοκομείο ο υπηρεσιακός υπουργός Υγείας, Θάνος Δημόπουλος
– Η Πυροσβεστική έχει εκκενώσει μία ολόκληρη πτέρυγα του νοσοκομείου Δαφνί
– Πυκνοί καπνοί βγαίνουν από το υπόγειο μιας πτέρυγας και έχουν κατακλύσει τα δώματια των ασθενών
– Στην κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 10 οχήματα
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί, όταν μία φωτιά ξέσπασε στο ισόγειο μιας πτέρυγας, με αποτέλεσμα γρήγορα όλα τα κτίρια να καλυφθούν από πυκνούς μαύρους καπνούς.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν άμεσα σε εκκένωση του συγκεκριμένου κτιρίου, καθώς οι πυκνοί καπνοί είχαν κατακλύσει όλα τα δωμάτια των ασθενών.

Αυτό όμως που αντίκρισαν στο ισόγειο του κτιρίου οι Πυροσβέστες ήταν μακάβριο. Τρία πτώματα βρέθηκαν στο ισόγειο, κάτι που λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε και επίσημα από τον υπηρεσιακό υπουργό Υγείας, Θάνο Δημόπουλο, ο οποίος σπεύσει στο νοσοκομείο.

ΦΩΤΟ από www.newsit.gr
ΦΩΤΟ από www.newsit.gr

Η είδηση όμως που προκαλεί απίστευτη φρίκη είναι πως οι τρεις αυτοί άνθρωποι, ασθενείς του νοσοκομείου βρέθηκαν δεμένοι στα κρεβάτια τους και ο θάνατός τους προήλθε πιθανότατα από ασφυξία. Το δέσιμο των ασθενών είναι μία τεχνική καθήλωσης όπως την ονομάζουν οι ψυχίατροι με σκοπό να μην επιτρέψουν στον ασθενή να βλάψει τον εαυτό του.

Φωτό από newsit.gr
Φωτό από newsit.gr

Στην κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 33 πυροσβέστες με 11 οχήματα και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο το απόγευμα. Ωστόσο, οι πυροσβέστες πραγματοποιούν έρευνες στο κτίριο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες λείπει ένας ασθενής.

Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως τη φωτιά την έβαλε με άγνωστο προς το παρόν τρόπο, ασθενής που έχει χαρακτηριστεί ως επικίνδυνος και νοσηλευόταν σε ειδικό απομονωμένο θάλαμο. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τη φωτιά την έβαλε στις κουρτίνες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή:NewsIt.gr