Ο ελληνοαυστραλός τενίστας Νικ Κύργιος φλερτάρει με Καναδή τενίστρια [εικόνες]

Ολα τα μάτια ήταν στραμμένα στο US Open και το διπλό παιχνίδι τέννις του Nick Kyrgios και της Eugenie Bouchard με την Elina Svitolina και τον Artem Sitak, όχι επειδή έκαναν σπουδαίο ματς αλλά διότι υπήρχε μια έντονη ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα στο πρώτο ζευγάρι

Γέλια, μικρές συνομιλίες, αγγίγματα και αστειάκια με την πετσέτα είχαν θέση στο παιχνίδι, που δεν θύμισε τέννις αλλά πρώτο ραντέβου.

Το Twitter, φυσικά, κατάλαβε αμέσως το ερωτικό παιχνίδι με τα σχόλια να «πέφτουν» βροχή.

Πολλοί είπαν πως τους θύμισε την ταινία «The Bachelor», ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν λόγο για ερωτική διάθεση, που έφτανε ως το «ταβάνι».

Το φλερτ συνεχίστηκε και στη συνέντευξη Τύπου, με τους δύο να μην σταματούν τα πειράγματα και τα υπονοούμενα.

«Ήταν εξαιρετικά διασκεδαστικό παιχνίδι, αυτός είναι ένας πραγματικά αστείος τύπος. Γελούσα καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ελληνοαυστραλός τενίστας φλερτάρει με συνάδελφό του. Στις αρχές του έτους, μετά από τον θρίαμβό του και την είσοδο στους «8» του αυστραλιανού Open έκανε… παιχνίδι μέσω Twitter με την πρώην No1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις Βικτόρια Αζαρένκα.

Πηγή: Ενας έρωτας στο τερέν – Ο ελληνικής καταγωγής τενίστας Νικ Κύργιος φλερτάρει ασύστολα με Καναδή τενίστρια [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/224569/enas-erotas-sto-teren-o-ellinikis-katagogis-tenistas-nik-kyrgios-flertarei-asystola-me#ixzz3kuK0C7vi