Συγκλονίζει η Καλομοίρα – Η σπάνια, σοβαρή ασθένεια του γιου της

Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το Fame story, η Καλομοίρα Σαράντη, μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη. Ο γιος τους Δημήτρης αντιμετωπίζει μία εξαιρετικά σπάνια για τη μικρή του ηλικία ασθένεια, η οποία οδήγησε στη μακρόχρονη νοσηλεία του, μετά από εσπευσμένη εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Την τελευταία μέρα της νοσηλείας του, η Καλομοίρα ανάρτησε στο blog της ένα συγκινητικό κείμενο, στο οποίο μιλάει για τον γιο της και όσα έζησαν τους μήνες που πάλευε στο νοσοκομείο με την ασθένεια.

Η Καλομοίρα αρχικά ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία με τη φράση: «Η αγάπη τα γιατρεύει όλα! Δώστε αγάπη, υγεία, δύναμη, χαρά».

Στο κείμενο της στο Blog της K , η Καλομοίρα ανάμεσα σε άλλα γράφει:

«Ο μικρός μας Δημήτρης έμεινε στο νοσοκομείο για περίπου δυο εβδομάδες και τελικά ήρθε στο σπίτι πριν από δυο εβδομάδες. Είμαστε τόσο χαρούμενοι και ανακουφισμένοι και πιστεύουμε ότι είναι πολύ καλύτερα. Μετά από την εσπευσμένη εισαγωγή του στο νοσοκομείο με αναπνευστικό πρόβλημα και τα βλέφαρα του να έχουν πέσει, οι γιατροί κατέληξαν ότι πάσχει από την ασθένεια Myasthenia Gravis. Είναι μία σπάνια νευρολογική ασθένεια, που εμφανίζεται εξαιρετικά σπάνια στην ηλικία των δυο χρόνων, αλλά εμείς νιώθουμε τόσο ευγνώμονες που τα πηγαίνει πολύ καλύτερα και αισθανόμαστε έτοιμοι για αυτό το νέο ταξίδι στις ζωές μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γιατρούς του Fairfax Children’s Hospital στη Βιρτζίνια και φυσικά το National Children’s Hospital στην Ουάσινγκτον για την άριστη φροντίδα που έδωσαν στον γιο μου. Είναι όλοι τους ήρωες σε αυτά τα νοσοκομεία και αξίζουν τον υπέρτατο σεβασμό μας.

Ο Γιώργος κι εγώ ευχαριστούμε τις οικογένειές μας για την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσαν κατά τη διάρκεια αυτής της μάχης. Αυτές τις στιγμές χρειάζεσαι μία γλυκιά λέξη και εκείνοι πραγματικά μας έδωσαν ελπίδα και δύναμη όταν την χρειαζόμασταν περισσότερο από ποτέ.

Ο Γιώργος κι εγώ συγκινηθήκαμε με τους γονείς αυτών των παιδιών που συναντήσαμε στο νοσοκομείο, γονείς παιδιών με ακόμα σοβαρότερα και δυσκολότερα προβλήματα. Η δύναμή τους, το κουράγιο τους και η αγάπη τους άφησαν πάνω μας σημάδι. Πάντα προσευχόμουν για αυτά τα παιδιά να καλυτερεύσουν και τα επισκεπτόμουν στο νοσοκομείο, αλλά αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά.

Ο γιος μου ήταν στην άλλη πλευρά, εκείνη του πόνου.[…]

Εύχομαι σε όλους και στις οικογένειές σας να έχετε μία ζωή γεμάτη ΥΓΕΙΑ, ΓΑΛΗΝΗ, ΑΓΑΠΗ και ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Ας προσευχηθούμε γι αόλους τους ναθρώπους, μικρούς και μεγάλους για να έχουν την υγεία τους και να είναι δυνατοί. Με τις προσευχές και την αγάπη μπορεί να γίνουμε ικανοί να αλλάξουμε τον κόσμο…. […]».

Η Καλομοίρα, στο ίδιο κείμενο ζητάει από όλους όσοι το διαβάσουν να κάνουν δωρεές σε διάφορους σκοπούς, ανάμεσά τους και η έρευνα για την ασθένεια που πάσχει ο μικρός Δημήτρης.

Πηγή: thetoc
xespao