Άλλη μία εταιρία, η airfasttickets, χρεοκόπησε!

Οι φήμες για «κανόνι» στην airfast tickets κυκλοφορούσαν ευρέως από πέρσι όταν η εταιρία «αποβλήθηκε» από την ΙΑΤΑ. Απ’ ότι φαίνεται οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Και οι δύο σελίδες airfasttickets.gr και airfasttickets.com έχουν ήδη κατέβει ενώ τα τηλέφωνα της εταιρίας δε λειτουργούν. Oι σελίδες της airfast tickets στα social media έχουν να ανανεωθούν από τις 7 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον γ.γ. Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θάνο Βασιλόπουλο, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα γραφεία της εταιρίας στον Πειραιά, οι περίπου 65 εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες, και έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας.

«Οι εργαζόμενοι είναι ουσιαστικά όμηροι» δήλωσε στη HuffPost Greece ο κος Βασιλόπουλος « έρχονται στη δουλειά απλήρωτοι χωρίς ουσιαστικά να έχουν αντικείμενο εργασίας, μήπως και πάρουν τα χρωστούμενα». Σύμφωνα με τον κο Βασιλόπουλο η εργοδοσία είναι ανύπαρκτη ενώ δεν εμφανίστηκε ούτε στην τριμερή επιτροπή που συγκλήθηκε γι’ αυτό το λόγο στο Υπουργείο Εργασίας τον Ιούλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενάμισι σχεδόν χρόνο πριν, όταν ο ελληνικός αλλά και ο ξένος τύπος είχε ξεκινήσει να καλύπτει τα οικονομικά προβλήματα της εταιρίας, η airfast tickets διέψευσε κατηγορηματικά πως υπήρχε οποιοδήποτε πρόβλημα ενώ λίγο αργότερα ανακοίνωσε ότι έχει βρει Κινέζους επενδυτές.

Πηγή:HuffPost Greece