Σοκ στην Πάτρα! 15χρονος μαθητής πυροβόλησε και σκότωσε 17χρονο

Ένας 15χρονος μαθητής συνελήφθη χθες βράδυ από αστυνομικούς του τμήματος Κάτω Αχαΐας, για τον θάνατο ενός 17χρονου, επίσης μαθητή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 15χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, για λόγους που διερευνώνται, εναντίον του 17χρονου.

Ο 17χρονος διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας και από εκεί μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος φέρεται να πήρε την κυνηγετική καραμπίνα από το σπίτι του και να πήγε στην περιοχή του 2ου δημοτικού σχολείου Κάτω Αχαΐας, όπου βρισκόταν ο 17χρονος, μαζί με άλλους συνομηλίκους του και να πυροβόλησε εναντίον του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr ο 15χρονος έχει πρόβλημα στην ομιλία με αποτέλεσμα εδώ και καιρό να δέχεται τα πειράγματα του 17χρονου και της παρέας του. Αυτό στάθηκε αφορμή για ακόμη έναν καυγά χθες την ώρα που ο 15χρονος συναντήθηκε με την παρέα του 17χρονου στον χώρο του 2ου δημοτικού σχολείου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο νεαροί ήρθαν στα χέρα, ο 17χρονος φέρεται να χτύπησε τον 15χρονο που έφυγε από το σημείο.
Στη συνέχεια οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 15χρονος πήγε στο σπίτι, πήρε μια καραμπίνα και επέστρεψε πυροβολώντας τον 17χρονο.
Μετά το περιστατικό μάρτυρες είδαν τον 15χρονο να απομακρύνεται από το σημείο με το αυτοκίνητο του πατέρα του.
Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν λίγο αργότερα σε ερημική περιοχή.

πηγή:newsIt.gr