ΤΑΙΠΕΔ: Μέσα στα ρημαγμένα γραφεία μετά την εισβολή αντιεξουσιαστών!

– Η εισβολή έγινε λίγο μετά τις 8 το πρωί στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ στο κέντρο της Αθήνας- Οι αντιεξουσιαστές ακινητοποίησαν τον σεκιούριτι και μπήκαν μέσα και τα έκαναν γυαλιά – καρφιά!- Οι εικόνες από τα κατεστραμένα γραφεία, τους υπολογιστές, τα λαπτοπ, τις τηλεοράσεις και οι βανδαλισμοί στον χώρο δεν έχουν προηγούμενο- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ- ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Καταδρομική επίθεση έγινε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ, από ομάδα αγνώστων που υποστηρίζουν ότι είναι μέλη του Ρουβίκωνα. Οι άγνωστοι εισέβαλλαν στα γραφεία και έσπασαν τα πάντα!
Την επίθεση επιβεβαιώνει και η αστυνομία και σύμφωνα με email που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, οι άγνωστοι μπήκαν σήμερα στις 8.10 το πρωί στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ, στον 7ο όροφο στην πλατεία Κολοκοτρώνη και αφού ακινητοποίησαν τους security, έσπασαν λαπτοπ, υπολογιστές, γραφεία, τζάμια εκτυπωτές κ.α.

Το email – προκήρυξη αναφέρει:

«Σήμερα 14 Σεπτέμβρη στις 8.10 το πρωί ομάδα συντρόφων του Ρουβίκωνα εισέβαλε στον 7ο όροφο του κτηρίου που στεγάζεται το ΤΑΙΠΕΔ επί της οδού Σταδίου και Κολωκοτρώνη στην πλατεία Κολωκοτρώνη. Οι σύντροφοι ισοπέδωσαν τον όροφο. Σπάστηκαν οι υπολογιστές, τα λάπτοπ, τα γραφεία, τζάμια, εκτυπωτές, κάμερες κ.α. Επίσης καταστράφηκαν έγγραφα. Οι security που φύλασσαν την είσοδο του κτηρίου κρατήθηκαν από μια περιφρούρηση της ομάδας η οποία τους αφαίρεσε τους ασυρμάτους τους και οι σύντροφοι αποχώρησαν ανενόχλητοι. Το κτήριο του ΤΑΙΠΕΔ φυλάσσεται σε 24ωρη βάση από ΔΕΛΤΑδες και ΟΠΚΕ αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν εμπόδισε την επίθεση και την ισοπέδωση του ορόφου…»

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Η ομάδα Ρουβίκωνας έγινε ευρύτερα γνωστή όταν την Πρωταπριλιά του 2015 έσπασε όλα τα μέτρα ασφαλείας και έφτασε μέχρι την είσοδο της Βουλής διαμαρτυρόμενοι για τις φυλακές Τύπου Γ. Τότε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχε πει «είστε αναστατωμένοι επειδή κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν;»
Μέλη της ίδιας ομάδας έφτασαν έξω από το Μαξίμου στις 23 Ιουλίου αιφνιδιάζοντας και πάλι τους αστυνομικούς και είχε πετάξει φυλλάδια ζητώντας την διαγραφη του χρέους και έξοδο της Ελλάδας από την ΕΕ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πηγή:NewsIt.gr