Άγνωστοι μαχαίρωσαν τη δημοσιογράφο Θάλεια Χούντα

Η γνωστή δημοσιογράφος, Θάλεια Χούντα έπεσε θύμα επίθεσης από αγνώστους, οι οποίοι τη μαχαίρωσαν στο γκαράζ της πολυκατοικίας της στο Κολωνάκι.

Λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ η δημοσιογράφος, Θάλεια Χούντα βρέθηκε αιμόφυρτη στο γκαράζ της πολυκατοικίας της στο Κολωνάκι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματά. Άγνωστοι μαχαίρωσαν τη δημοσιογράφο Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα που στο παρελθόν έχει ξαναδεχθεί επίθεση αλλά έχει πέσει και θύμα απαγωγής, βρέθηκε με αίματα στο σώμα της και τραύματα από μαχαίρι.

Ευτυχώς σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή της δεν κινδυνεύει από τα τραύματα. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα στοιχεία αυτής της περίεργης υπόθεσης.

Η Θάλεια Χούντα είχε καταγγείλει πως είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση πάλι στο σπίτι της στο Κολωνάκι όταν ένας άντρας άρχισε να την πυροβολεί και εκείνη προκειμένου να ξεφύγει άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και κρύφτηκε από πίσω της. Τον Απρίλιο του 2014 η ίδια είχε καταγγείλει πως έχει πέσει θύμα απαγωγής με τους δράστες να την απελευθερώνουν μετά από λίγες ημέρες.