Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε την αδερφή του και αστυνομικό – Αυτοπυροβολήθηκε ο δράστης της αιματηρής ομηρίας!

– Νέες πληροφορίες για το αιματηρό συμβάν στην περιοχή της Ανάληψης και τους πυροβολισμούς- Σε νοσοκομεία της πόλης τραυματισμένοι ο αστυνομικός , ο δράστης και η αδερφή του – Η μητέρα του δράστη κρύφτηκε στο σπίτι και τηλεφώνησε στην αστυνομία για βοήθεια- Ο δράστης πυροβόλησε πισώπλατα τον αστυνομικό στις σκάλες της πολυκατοικίας και ταμπουρώθηκε- Έτρεχε αιμόφυρτη η αδερφή του που κατάφερε να διαφύγει – Αυτοπυροβολήθηκε ο αδερφός της

Τα πράγματα ξέφυγαν μπροστά στα μικρά παιδιά της. Αδερφός και αδερφή αντάλαξαν βαριές κουβέντες και κάποια στιγμή πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι την αδερφή του, με το περίστροφο που κρατούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, τότε τηλεφώνησε στην αστυνομία η μητέρα του δράστη που βρισκόταν στο σπίτι. Κρύφτηκε σε δωμάτιο και είπε στους αστυνομικούς πως ο γιος της, την κακομεταχειρίζεται και πως είναι ικανός για φόνο!ΦΩΤΟ από seleo.gr

Όταν ο δράστης είδε το περιπολικό να σταματάει βγήκε στο παράθυρο με το όπλο που κρατούσε και ταμπουρώθηκε στο σπίτι. Οι αστυνομικοί άρχισαν να ανεβαίνουν τη σκάλα της πολυκατοικίας και όταν άκουσαν νέους πυροβολισμούς από το σπίτι πήραν την απόφαση να κατέβουν και να ζητήσουν ενισχύσεις.

Ο άτυχος αστυνομικός όμως δεν πρόλαβε. Ο δράστης άνοιξε την πόρτα και τον πυροβόλησε στην πλάτη και τα πόδια. Πριν ο δράστης προλάβει να κλείσει την πόρτα, η αδερφή του άρχισε να τρέχει στις σκάλες αιμόφυρτη…ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 19.00 στο σπίτι της οικογένειας που βρίσκεται στην οδό Στρωμνίτσης 6 στην περιοχή της Ανάληψης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύζυγος της γυναίκας έφυγε κάποια στιγμή, αλλά έφτασε στο σπίτι οπλισμένος ο αδερφός της.

Λίγα λεπτά αργότερα αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι. Μόλις ο δράστης τους είδε έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός, η άτυχη γυναίκα και ο δράστης μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Πιο σοβαρή είναι η κατάσταση του δράστη. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο σημείο είχε φτάσει νωρίτερα και ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας με στόχο να πείσει τον δράστη να παραδοθεί. Επειδή όμως πυροβόλησε με το όπλο που κρατούσε, οι αστυνομικοί πήραν την απόφαση να προχωρήσουν στην εισβολή για να προλάβουν τα ακόμα χειρότερα…

Τοξικομανής είναι πιθανότατα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης του αιματηρού οικογενειακού επεισοδίου που σημειώθηκε το απόγευμα. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.

Πηγή: thestival.grseleo.gr