Μεϊμαράκης: Η Νέα Δημοκρατία ούτε διαλύθηκε ούτε τελειώνει

​«Ολοκληρώθηκε μια εκλογική μάχη, την οποία δώσαμε με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια και πολιτισμένα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ε. Μεϊμαράκης, προσερχόμενος στα γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού, καλώντας ταυτόχρονα τον Α. Τσίπρα να σχηματίσει την κυβέρνηση που πρέπει.

«Το εκλογικό αποτέλεσμα φαίνεται ότι διαμορφώνεται ολοκληρωμένα με πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα»,συνέχισε ο κ. Μεϊμαράκης και για τη ΝΔ είπε:

«Τον Γενάρη κάποιοι νόμιζαν πως θα διαλυθούμε και πως θα μας τελειώσουν, η Νέα Δημοκρατία ούτε διαλύθηκε ούτε τελειώνει, είναι ζωντανός πολιτικός οργανισμός, πυλώνας της δημοκρατίας, εγγύηση για τη χώρα. Αυτό που προέχει είναι να σχηματιστεί κυβέρνηση, να δούμε τα προβλήματα της Δευτέρας και να προχωρήσουμε».

Σχολιάζοντας μάλιστα το αποτέλεσμα ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι «όταν ξεκινήσαμε, το αποτέλεσμα πιστεύαμε πως θα ήταν ακόμα χειρότερο, είχα πει δημοσίως πως δεν χρειαζόταν να γίνουν εκλογές. Φαίνεται πως στους επτά μήνες οι πολίτες δεν άλλαξαν γνώμη».

Τέλος ο κ. Μεϊμαράκης ευχαρίστησε τους «ανώνυμους Νεοδημοκράτες που με θέρμη έδωσαν αυτή τη μάχη και έδειξαν πως η ΝΔ είναι εγγύηση για το μέλλον».